לאיזה דרייב ?אני מעלה לדרייב עוד מעט
מה שהועלה קודם שכבר יש את הפרקים הקודמים ?
לאיזה דרייב ?אני מעלה לדרייב עוד מעט
כןלאיזה דרייב ?
מה שהועלה קודם שכבר יש את הפרקים הקודמים ?
ביטוי "סלנג" מוכר זה וודאי לא אומר משהו על התאריך..."אני מחכה שהמוזיקה תעיף פה את הסכך..."
באמת היה מיוחד בהתחשב בגילו.....איתמר שטיין
WOW!!!!
WWWOOOWWWW
!!!!!!!1
היה לו חוסר דיוק הן באיצבוע והן במעבר למקצב האיטי יותר בשיר הטוב כי לא כלו רחמיך. 10 נותנים רק אם היה מושלם ב 100%. בא נאמר שמוטי רוטמן תמיד לא היתה סיבה לתת לו פחות מהמקסימום, כאן יש לשטיין עוד טיפטיפונת בשביל לקבל את ה 10 בצורה הכי מושלמת.אמאל'ה
כמעט לא נשמתי מהלם בביצוע של שטיין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מ ה ז ה ה י ה ????????
ועוד ילד-ת"ת-ישיבה, כל זה מתי היה לבנאדם זמן להיות כזה אלוף????
ועוד האילתור בסוף אהבתי!!!!!!
תזכרו, ב ט ו ח לי !!!!! שהוא בסוף ינצח בתחרות, רק השופטים קצת רעים, למה נתנו לו 8 ו-9? בכיף יכלו לפרגן 10, מה, רק הם 10? בטוח לי שאין עוד מתמודד כזה!! חד משמעי!!!
אוקי נשמע בסדר הטיעון!היה לו חוסר דיוק הן באיצבוע והן במעבר למקצב האיטי יותר בשיר הטוב כי לא כלו רחמיך. 10 נותנים רק אם היה מושלם ב 100%. בא נאמר שמוטי רוטמן תמיד לא היתה סיבה לתת לו פחות מהמקסימום, כאן יש לשטיין עוד טיפטיפונת בשביל לקבל את ה 10 בצורה הכי מושלמת.
אז מי אמר שהוא עשה נכון? יכול להיות שבדיוק זו הסיבה שהוא לא קיבל את מירב הנקודות.אוקי נשמע בסדר הטיעון!
מתקבל.
למרות שבשביל דיוק מקסימלי נראה לי שצריך להאט את הקצב ופה הוא הפציץ מהירות!!!
מי זה מוטי רוטמן ?בא נאמר שמוטי רוטמן תמיד לא היתה סיבה לתת לו פחות מהמקסימום,
הזוכה בקול הבא, הביאו אותו כמשל למתמודד בתחרות כל-שהיא.מי זה מוטי רוטמן ?
לא ראיתי שם שופט כזה ולא מתמודד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: