תודה על השיתוף!!! משמח
הגיע לך?@מוש
גם אני הזמנתי את השימלה הזו בצבע הבורדו- מושלם!!!!!!!
כן היום!תודה על השיתוף!!! משמח
איזה דגם הזמנת?
הגיע לך?
הדגם הזה הגיע משגעע ואווותודה על השיתוף!!! משמח
איזה דגם הזמנת?
חסום לי בגלל זה שאלתיהדגם הזה הגיע משגעע ואווו
צפה בקובץ המצורף 1572459
עדין רלוונטי?להשכרה בבני ברק תחפושת של קופלה מידה 4 , 120 ש"ח , כולל מגפון כחול כהה מידה 25 n0527675117 בגימייל
ככה פותח לך?חסום לי בגלל זה שאלתי
לי יש למכירה\השכרה מיקי מאוס ומיני מאוס בדיוק במידות שאת צריכה
קבלת תשובה? אני ממש רוצה להזמין גם כזה או כובע אחר דומה- יש מצב שיגיע בזמן?היי לכולן,
מישהי יכולה בבקשה לעזור
האם ניסיתם את הכובע הזה עם הצמות מאליאקספרס לאיזה גודל הוא התאים? או שניסיתם כובע דומה? תפתחו את הקישור: תודה!
איפה את גרה ?תחפושת נוספת למכירה
צוללן מהמם משוקע ממש !!!!!-עבודת יד
כולל בקבקי חמצן ,שנורקל,סניפרים,משקפת וכובע ים
מבחינת מידה די גמיש כי זה מתלבש כמו תיק על הגב (שמים חולצה ומכנסים שחורות)
מחיר 150
בני ברק ,יכולה גם להביא לירושליםאיפה את גרה ?
אולי צריך לכבות ולהדליק את האינטרנט או המחשבמשום מה לא מצליחה
התקנתי את התוסף אבל לא נותן לי את הפקודה חפש לפי תמונה באליאקספרס כשאני לוחצת על התמונה
6M-6Y
2022 חורף חדש קוריאני תינוק חמוד פאת צמר קטן אדום כובע לגברים ונשים לשמור על תינוק חם יוצא דלי כובע - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
גיל 1-5
חורף חם ילדים תינוק ילדת ברט כובע צמר אדום שיער פיגז כובע אופנה כובע נסיכה כובעים נשים בנות - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comחורף חם ילדי תינוקת כומתת כובע שיער צמת צמת פאת כובע אופנה חמוד פעוט ילדי כובעי בנות צמר סרוגה לסרוג כובע - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
קבלת תשובה? אני ממש רוצה להזמין גם כזה או כובע אחר דומה- יש מצב שיגיע בזמן?
מיוחד ממש
לכפריה?הדגם הזה הגיע משגעע ואווו
צפה בקובץ המצורף 1572459
תפורמאיפה התחפושת?
אין לי רעיון@פנינה ריימונד אפשר שאלה? הזמנתי שמלה של מינימאוס ולצערי הגיע לי מוצר שונה לגמרי(ברזל כלשהו)..הבעיה היא שבטעות זרקתי את העטיפה אז כשביקשתי החזר רשמו לי בעליאקספרס שצריך לשלוח תמונה של זה ואין לי.. פניתי למוכר במרכז ההודעות אבל הוא לא מגיב.. מה את מציעה לעשות? את יודעת אולי אם יש מקום של שירות לקוחות להתכתב עם החנויות? נראה לי שבמרכז ההודעות הם לא רואים.. הם מייד שולחים הודעה אוטומטית שם ..
אם יש לך דרך לסייע-ממש אשמח!
זה החנות:-מצ"ב צילום מסך וקישור
תודה רבה!שמלת בנות פנסי ליל כל הקדושים קוספליי נסיכת טוטו שמלות אדום חג המולד תחפושת תלבושות פנטזיה Vestidos - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: