נא לא לפנות אלי, יש טלפון מצורף
החופשה אמורה להתחיל היום, אבל יש מוכרים שלקחו חופש לפני שבוע... הם חוזרים עוד שבוע בערך ומאמינה שיסתערו על המשלוחים, אין להם ברירה, אני אישית הזמנתי לפני כמה ימים ורוב המוצרים נשלחובאופציות המשלוח לפני ההזמנה יש אפשרות לבחור להוסיף כסף על המשלוח ואז זה מזרז את השמלוח
אם כבר הזמנת
תנסי להתכתב עם המוכר,
@פנינה ריימונד תודה על המענה
את יודעת אולי מתי ימי החופש שלהם כי אמרו לי שיש להפ בתקופה הזו ימי חופשה ואז המשלוחים מתעכבים...
תודה
כן - בשמחה
אפשר לקנות ממך את הכובע עם הצמות?
כן, בעמוד ההזמנות שלךאיך את יודעת אם זה נשלח?
ברגע שמתחיל להיות עדכונים?
ויש מספר מעקב?
צודקתכשנותנים קישורים עם תאריך גבולי צריך לציין שתאריך המשלוח תהיה חודש אחרי פורים...
אני עשיתי עם השיער של החלאקה....יצא מושלם!!!!הבן שלי רוצה להתחפש לנחמן
אני מחפשת בשבילו פאות בצבע בלונדיני, שישתלב עם השיער המקורי
מישהיא יודעת איפה יש להשיג?
בדר"כ מוכרים שחור
רציתי עם כובע תואם...יותר זול אין:
4 PCS ספרד סגנון שמלת ילדה תלבושות מלכותית תינוקת המפלגה נסיכת שמלה לוליטה חג המולד בגדי תינוקת בגדים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
אא"כ את רוצה סגנון אחר
צפה בקובץ המצורף 15726852024 חג המולד קרנבל שנה חדשה ארמון בסגנון בנות 'נסיכה שמלת תחרה bowtie מסיבת יום הולדת ערב אלגנטי - AliExpress 1501
איך אפשר ליצור קשר?איפה את גרה ?
זה לא צ'ויס ומשלוח יותר מהיר ממנו [11/03]@פנינה ריימונד שבוע טוב!
תוכלי לעזור לי?
הזמנתי את השמלה הזו לבת שלי, הגיע קטן מידי
אני רוצה להשמין חדשה, ונגמר בקישור ההוא, ולא מוצאת אותה שמלה עם משלוח של צ'ויס, תצליח למצוא לי?
וג"כ איך אני יודעת האם היה לי אופציה של החזרה חינם? אני זוכרת שכן, אבל אני לא רואה שרשום.
מה עושים?
תודה!!!
נחמד בנות בלרינה פיות נשף מסיבת תלבושות ילדים נצנצים פרח שמלת Dancewear התעמלות בגד גוף בלט טוטו שמלה - AliExpress 200000532
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
נראה לך יתאים גם לחצי שנה? מכרת כבר את הכובע? הוא אדום?אני קניתי בעבר את הכובע הזה לכאורה ממש דומה הלבשתי לבת שנה ולבת שש זה סריג רך כל שנראה לי גמיש במידות - אם מענין אותך בירושלים יש לי כובע אחד עם צמות ואחד בלי
@הקישור ששמת של צויס זה שמלות אחרותזה לא צ'ויס ומשלוח יותר מהיר ממנו [11/03]
צפה בקובץ המצורף 1573092חדש בנות כסף בלרינה פיות נשף מסיבת תלבושות ילדים נצנצים פרח שמלת Dancewear שלב PerformanceBallet טוטו שמלה - AliExpress 200000532
הנה של צ'ויס [14/03]
ילדים בנות מפייכות בלט שמלה ללא שרוולים, טולה רשת מגורדת התעמלות בגד גוף החלקה - AliExpress 200000532
למה עצוב? מה טוב בצ'ויס? החזרות חינם?@הקישור ששמת של צויס זה שמלות אחרות
בטח, אם לא, את מקבלת החזר.אפשר לסמוך על ההספקה של 11/3?
תבדקי בהזמנות שלך -בצילומסך של ההזמנה [זה אוטומטי]
@חחגגלמכירה 2 מריצות למוכרת פרחים ללא הפרחים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: