m7161045 שטרודל גימל.קוםוואי ממש אשמח מלח לילד בן 4.5 ולתינוק בן 1.5 נראה לי 2 ו6 יתאימו ... מה המייל שלך?
מצאת?מישהי יודעת איפה אפשר לקנות ברט לראש שמתאים לצייר/ציירת?
עדיף בארץ
אשמח לתגובה 052-7165658
מאותו מוכרהזמנתי א השמלות האלו גם. למה לבנות שלי זה ממש קצר? ומאיפה הסרט לשער גם הזמנת?
עדיין רלוונטי למכירההי
אשמח למכור לך או לכל המעונינת
הזמנתי מאליאקספרס שמלת כלה לילדה שלי ולצערי הגיע קטן
חושבת שתתאים לגיל 3 - מידה 3T (110CM)
ילדה תעשייה כבדה אלגנטי משפט סגנון שמלת חצאית פרח ילד חתונה ארוחת ערב ארוך שמלת שרוולים תפוחים # C2208 - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
ציפיתי עם טפט.עם מה ליפפת את הנודל-מכחול? עם איזה חומר?
ומאיפה העגילים?
יש לי מלח גיל 4-5 מוכרת ב- 50 ש''ח - יש גם מלחית לגיל שנתיים וחצי - מוכרת ב- 50 ש''ח גם אביזירים לתינוקת מלחית מוכרת ב- 30 ש''חמחפשת להשכיר\לקנות תחפושת מושקעת לבן בן 3.5
פתוחה להצעות...
מורידה את המחיר ל- 80 ש''ח תחפושת +ג'קט 35 ש''ח סה"כ 115 ש''חהתחפשות "מליונר המצוות" טובה תורה מכל סחורה ואיך שתרצו..
מוכרת ב- 90 בלי הג'קט + הג'קט 125 ש''ח (מידה 8 של אקסוס) בעיקרון התחפושת מתאימה לילד בן 8-9-10
כוללת מזוודה מושקעת דולרים מצד אחד ומצד שני ספרי שולחן ערוך +עניבה+כובע+מקטרת+שלייקס + כיסוי לכ.א לכיס החליפה עם דולר.
מבני ברק dz0548485680 ג'מייל
חסום לי.למכירה 4 תחפושות דווריות
60 ש"ח כל אחד
מידות 4.6.6.8
עדיין רלוונטי?תחפושת נסיכה לילדה בת 4.
יש למישהי להשכיר? עדיף בירושלים.
עדיין רלוונטי?
יש לי תחפושת מדהימה, שהבאתי מאיטליה
משכירה ב170₪
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: