מממ... היה לי משלוח אחד בחור שאף אחד לא ידע להגיד לי איך מגיעים אליופנינה ברגע שאת צריכה עזרה מציטה
תגידי לי
אשמח לעזור לך
מי את רוצה שיצור איתך קשר? תצטטי (למטה בצד שמאל תעשי השב)אני ישמח איך אפשר ליצור קשר
יש לך תמונות?למכירה:
תחפושת כלה לגיל 7-8 מושקעת בתפירה אישית כולל אביזרים, תחתית וחישוקים 350
תחפושת חדרנית לגיל 8-9 כולל עגלה מושקעת ממש 300
תחפושות בובת חרסינה מושקעת ברמות לגיל 9-10 350 ולגיל 1-2 200
לפרטים רק במייל efrattu1 שטרודל ג'ימייל וכו'
לא שמתי לבמי את רוצה שיצור איתך קשר? תצטטי (למטה בצד שמאל תעשי השב)
אז הסתדרת ??מממ... היה לי משלוח אחד בחור שאף אחד לא ידע להגיד לי איך מגיעים אליו
בסוף הקב"ה שלח לי מלאך שהכיר את המקום והסביר לי איך הולכים בתוך קוצים ודרדרים ומגיעים [כמעט מחוץ לעיר]
המשלוח השני הגיע ליישוב מרוחק מאוד, מרחק 35 דקות באוטובוס, 6 דקות ברכב. צ'יטה אמרו לי שכשיגיע לנקודה אצור קשר ויעבירו אותה לעיר שלי
מה שכמובן לא עשו.
לא ענו.
שלחתי כל יום כמה הודעות עד שאחרי שבוע וחצי חששתי שהמשלוח יוחזר אז שלחתי את בעלי לשם. הראש כולל שלו הציע את עצמו כדי שזה לא יבוא על חשבון הסדר... וב"ה החבילה הייתה שם עדיין
בקיצור, עוגמת נפש ענקית!!!!
@ורת מחפשים אותךורת (שם משתמש )
פרסמה מוכרת בובה מטורפת לגיל 7 חודשים
סליחה שזה שלח כ"כ הרבה פעמים
לא שמתי לב
עם מה ליפפת את הנודל-מכחול? עם איזה חומר?עשיתי מכחולים אחד כחול ואחד ורוד.
וגם בכובע היה פונפון ומכחול כחול או ורוד.
וואי ממש אשמח מלח לילד בן 4.5 ולתינוק בן 1.5 נראה לי 2 ו6 יתאימו ... מה המייל שלך?לי יש מלחים מהממים בן מידות 2 ו- 6 (בערך) ובת מידה 4 תחפושת מושקעת ואיכותית
אשמח לפרטים....הסתדרת?
אשמח לתמונותיש לי תחפושות תות בננה , אני יכולה לשלוח דוגמאות במייל
וואי לא שמתי לב שענית לי אני ממש חיפשתי איך אני יכולה להשיג אותך מה המייל ? המייל שלי- racheli7279 שטרודל גימיל תודה רבה !!!כן עדיין רלוונטי, מבני ברק, מאיפה את ?למכירה 55 ש"ח לתחפושת להשכרה 35 לתחפושת.
הזמנתי א השמלות האלו גם. למה לבנות שלי זה ממש קצר? ומאיפה הסרט לשער גם הזמנת?צפה בקובץ המצורף 1541741
לא משמין.
אני הזמנתי שנה שעברה מפה:
ילדה תינוק סתיו חורף ירוק קטיפה בציר ספרדית pompom כדור נסיכה lolita שמלה ליום הולדת - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אגב, מוכרת אחת, מידה 4.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: