רלוונטי? אם כן מה המייל?יש לי תחפושת שמתאימה לשלושה חודשים בערך...
אם נראה לך שיכול להתאיםצפה בקובץ המצורף 1570977
לאיזה גילאים?להשכרה/ למכירה
תחפושות של קונדיטוריות - דונאטס
כולל סינור, מטפחת, שרשרת דונאט, ומגש דונאטס, חצאית וגרביים
כמו"כ נותרו לי קופסאות ושקיות בקישוט דונאטס למכירה במחיר עלות!צפה בקובץ המצורף 1539429
053-3112942
02-6261168
בקישור הזה יש הרבה אפשרויות...תני קישור
תודה רבה!קסדה לתחפושת אסטקרונאוט אספקה 8/3
יש קסדות שנפתחות ויש שלא
צפה בקובץ המצורף 1570802אסטרונאוט קסדה עם visor movable להעמיד פנים לשחק סט צעצוע עבור מפלגה מספקת לילדים מבוגרים תלבושות cosplay - AliExpress 26
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
צפה בקובץ המצורף 1570803קסדה אסטרונאוט קסדה עם visor נייד, קסדה חלל תחפושת cosplay משחק תפקיד עבור מבוגרים, ילדים, מתנה ליום הולדת - AliExpress 26
צפה בקובץ המצורף 1570804קסדת אסטרונאוטית nasa עם ויזור עבור ילדים halloween cosplay יום הולדת כיתה להתלבש chritsmas מתנות צעצוע - AliExpress 26
משלוח מנות לתחפושת אסטרונאוט
https://s.click.aliexpress.com/e/_DntcWYd
https://s.click.aliexpress.com/e/_DnEsBad
לא חשבתי על זה, אבל תעלי הוכחה שמשלוחים אחרים הגיעו לך, אליאקספרס גדוש בהבטחות להגנת הקונה, תצייני גם את זה...השאלה אם הם לא מכוסים, כי הם כותבים שעקב המצב המשלוחים לישראל יכולים להתעכב.
הולכים לפי הטבלה:הי, פנינה.
אני רוצה להזמין את השמלה הזו
ואני ממש מתלבטת לגבי המידה ,KEAIYOUHUO 2022 סתיו ילדי טול סגול שמלה עם שרוולים ארוכים נצנצים נסיכת בנות שמלה למסיבה וחתונה 5Y - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
הגובה של הבת שלי הוא 110 ס"מ, והשמלה צריכה להיות לפחות 90 ס"מ
איך אני יכולה לוודא שזה אכן המידה? כי הם מציינים אורך שמלה "אורך קרסול"
יש לך ניסיון עם השמלה הזו?
תודה רבה רבה!!
שמלה | גודל | אורך | חזה | מותניים | מוצע גיל | מדידה |
| 120 = 4-5T | 80 | 64 | 60 | 4-5 בת |
מחפשת קישור לווסט לילדים, מהסוג שיש שני טורים של כפתורים
המידע שם שגוי בקטגוריה הזאת, כלומר לגבי חומר אני כן מסתכלת שם, אבל גדלים זה רק טבלת מידות!אני הזמנתי שמלה שהיה רשום אורך קרסול ובסוף הגיעה באורך ברך,
איך אפשר לדעת?
נראה לי זו הייתה @אבן גזר
הנה מה שאני העליתי על התיירחפשתי ולא מצאתי את חולצת התייר שהעלית ואביזרים
אשמח מאד לקבל קישורים
אביזרים מהממים מנסיון לתחפושת תייר, הזמנו שנה שעברה לאחיין בן 9, היה מטריף!:
חולצה מהממתתתתתת לתייר
צפה בקובץ המצורף 1531976
דגלים של מאה מדינות
צפה בקובץ המצורף 1531977
קיסמי דגלים
צפה בקובץ המצורף 1531978
תיק גלובוס
צפה בקובץ המצורף 1531980
שעון עולם עם מטוס
צפה בקובץ המצורף 1531981
עוד אביזרים לתייר:
גרביים, כובע, תיק, נעליים, כיסוי דרכון, משקפת ועוד
אופנה כובעי בציר כחול קשת היסטורית בעולם מפה מצנפת כובע Skullies בימס כובעים - AliExpress 200000297
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com2 יחידות הדפסת מפת העולם תרמיל בנות תיק ספרים תיק למחשב נייד נסיעות תרמיל סטודנט תרמיל עם עיפרון למארז - AliExpress 1524
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com12 יח'\סט סיטונאי רך קצף גלוב לסחוט צעצוע כדור הארץ מפת עולם צעצועים לילדים למבוגרים איטי עולה הפגת מתחים חידוש צעצועים - AliExpress 21
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comבציר כחול קשת היסטורית בעולם מפת דלי כובע לנשים גברים נער מתקפל בוב דייג כובעי פנמה כובע Streetwear - AliExpress 200000297
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comבציר כחול קשת היסטורית בעולם מפת גרבי גרבי גברים אישית מותאם אישית לשני המינים למבוגרים Teen נוער גרבי 360 ° הדפסה דיגיטלית - AliExpress 200574005
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comKUILIU מפת עולם דפוס נשים של נעלי ספורט נעלי טניס מזדמן בוהן עגול תחרה בריצה ספורט נעלי דירות חדש Dropshipping - AliExpress 322
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comדגלי של כל מדינות העולם 3D מודפס גברים הסווטשרט Harajuku אופנה סווטשירט יוניסקס מזדמן בסוודרים sudadera hombre - AliExpress 200000343
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comCreative מפת עולם כיסוי דרכון ארנק נסיעות אביזרי אופנה דרכון מקרה עבור נשים יוניסקס כרטיס Busines מסמכים מחזיק - AliExpress 1524
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comג 'ונגל משקפת זכוכית מגדלת ילדים ניידים מגדלת זכוכית ניידים ילדים מגדלת צעצוע - AliExpress 18
נשאר פחות משעה לשימוש במבצעים והקופונים
https://s.click.aliexpress.com/e/_DnS3MWt
קופונים:
$3 הנחה ברכישה מעל $29 - קוד:FECD03
$8 הנחה ברכישה מעל $69 - קוד:FECD08
$20 הנחה ברכישה מעל $169 -קוד:FECD20
$30 הנחה ברכישה מעל $239 - קוד:FECD30
$50 הנחה ברכישה מעל $369-קוד:FECD50
אני גם אשמח לדעת של מי התחפשות ואם היא מעוניינת להשכיר,מחפשת להשכיר תחפושת משוקעת של שוטר עם חולצה כחולה.
מישהי העלתה פעם תמונה כזאת-
צפה בקובץ המצורף 1569348
כן, אני הזמנתי,אשמח לדעת האם משהי הזמינה דברים לפורים
דרך האתר טמו(TEMU)???
(המשלוחים שם מאוד מהירים)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: