תודה אני אשמח שתשתפי את הקישורים שהבאתי לך [המקוריים]@פנינה ריימונד תודה! הזמנתי הגיע לי תוך שבועיים וחצי בערך הכל מעולה - שיתפתי הכל באשכול חדש
אין כמו לפתוח שיתופים מנסיון כולל קישורים.
הנה הוא:https://www.prog.co.il/threads/שיתוף-תחפושות-מוצלחות-מוזמנות-מאתרים-כולל-קישורים-בלבד.946449/
שתפו מה הזמנתם ויצא מוצלח.
תמיד הולכים לפי טבלת מידות של המוצר, אבל הקישור הזה ללא חוו"דאיך אני יודעת מידותילדים פאנק ליל כל הקדושים תחפושות מלך נסיך רנסנס ימי הביניים ילד גותי קוספליי המפלגה תחפושת מעיל + מכנסיים + עניבת סט מלא - AliExpress 200000532
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
צריכה לילד בן מידה 12
חסום. שלחי לי למייל שבחתימה
מחפשת תחפושת כזו
אני צריכה את המיקי והמיני
מצ"ב קישור למטה
הבעיה שכל מה שראיתי משלוח משוער ב11.3
אפשר לסמוך על זה לפורים?
אשמח אם תמצאו לי משהו יותר קרוב
תודה רבה מראש!
מעריכה את עזרתכן! (לא שלא לא יודעת ששכרכן בצידכן, אבל עדיין... )
יפה יילוד תלבושות צילום props קריקטורה בעלי החיים דגם בגדי ילדים מחובר בגדים - AliExpress 200000532
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
קישור לא שיווקי
תחפושות סרוגות:מקפיצה שוב
@פנינה ריימונד
@ali-li
מחפשת תחפושת שפן\ארנב לתינוקת בת 9 חודשים עדיפות למשהו סרוג. לא חייב (וכמובן שיגיע בזמן)
בסגנון הזה סרוג וכול סגנון אחר לא סרוג
תודה
ברגע שתאריך האספקה עובר, את פותחת סכסוך ומקבלת את הכסף.@פנינה ריימונד
תודה רבה!!!
אפשר לדעתך לסמוך על התאריך?
פשוט נכוויתי ממש לאחרונה
ההזמנה האחרונה שלי כבר עבר חודש מתאריך האספקה ואני עדיין ממתינה...
אגב, יש אפשרות לקבל פיצוי על משלוח שמתעכב?
ועוד שאלה- אם אני יזמין מהקישור הנ"ל ויגיע אחרי פורים- אוכל להחזיר?
תודה רבה! תזכי למצוות!
שלחתי לךחסום. שלחי לי למייל שבחתימה
רוב התמונות חסומות לי, משערת שזה נמצא כאן
שלום , אשמח לקבל פרטים ליצירת קשרלי יש להשכרה תחפושת של חלבן לגיל 3 (כולל אופני עץ לבנות) + הולנדית לגיל שנה (הצמות והפוני - חלק מהתחפושת), משכירה ב 200 את הכל יחד.
צפה בקובץ המצורף 1567392
מצאתי את הקצר בקישור זמיןתינוק ילד בגדים אחד שנה תינוקות תינוק ילד עניבת פרפר Romper בגד גוף מצחיק ראשון יום הולדת בגדי תלבושות סט תינוק Kleding jongen - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comצילומי תינוק romper פעוט נקודה דיגיטלית מודפסת עילי צוואר עגול שרוולים ארוכים מלכודת ארוך pant jumpuit et - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
השאלה אם הם לא מכוסים, כי הם כותבים שעקב המצב המשלוחים לישראל יכולים להתעכב.ברגע שתאריך האספקה עובר, את פותחת סכסוך ומקבלת את הכסף.
הכי גרוע? קונים תחפושת בחנות! לא מחכים אחרי תאריך האספקה, מגיע לך הכסף ששילמת!
I.am.m.e.3122 בג'ימיילשלום , אשמח לקבל פרטים ליצירת קשר
הי, פנינה.
אני הזמנתי שמלה שהיה רשום אורך קרסול ובסוף הגיעה באורך ברך,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: