ali-li
משתמש מקצוען
תכתבי לי במייל בחתימה ואשלח לךהתמונה חסומה לי.
יכולה לשלוח לי למייל?
האם הנסיכה יכולה להתאים לילדה בת 7?
תכתבי לי במייל בחתימה ואשלח לךהתמונה חסומה לי.
יכולה לשלוח לי למייל?
האם הנסיכה יכולה להתאים לילדה בת 7?
אני ממש אשמח אם יש למישהומשהו יותר לתינוקת. אני חוששת שזה יכאב לה בראש אין לה כמעט שיער
אספקה 29/2אני ממש אשמח אם יש למישהו
תודה
יש משהו בסגנון הזה גם לילד בן שנתיים וחצי- כמעט שלוש?תינוק ילד בגדים אחד שנה תינוקות תינוק ילד עניבת פרפר Romper בגד גוף מצחיק ראשון יום הולדת בגדי תלבושות סט תינוק Kleding jongen - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comצילומי תינוק romper פעוט נקודה דיגיטלית מודפסת עילי צוואר עגול שרוולים ארוכים מלכודת ארוך pant jumpuit et - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
את יכולה לשלב עם זהיש משהו בסגנון הזה גם לילד בן שנתיים וחצי- כמעט שלוש?
לא בא לי את התחפושת השלמות בשבילו
שלום אני רוצה לקנות תחפושת כפרי/חלבן/ילדים של פעם עבור 2 ילדים בני 6 ובן 4
בתודה מראש
תחפושת פרה
צפה בקובץ המצורף 1551986
תארי לפי חיפוש חלבן בגוגל - הרעיון הוא חולצה מכופתרת - סרבל וקסקט
לא כתבת גילאים ...
חולצה:
צפה בקובץ המצורף 1551971אביב ובסתיו אופנה כותנה ארוך שרוול גברים של חולצה חדש מוברש אדום משובץ עסקי פנאי Fit פלנל אין ברזל - AliExpress 200000343
סרבל
צפה בקובץ המצורף 15519721-6Y ילדים ביריות מכנסיים סרבל תינוק בני בנות בגדים מוצק צבע כפתור רופף סינר Romper סרבלי - AliExpress 1501
צפה בקובץ המצורף 1551976חורף פעוט תינוק נערי חורף חם ילדים סרבל מכנסיים 2020 חדש אופנה מוצק צבע קורדרוי סינר מכנסיים - AliExpress 1501
כובע קסקט לילדים
צפה בקובץ המצורף 1551977סתיו חורף ילדי כובע קלאסי בני כומתה כובעי אופנה ילדי כובע חם אביזרי פעוט תינוק צילום מתנות - AliExpress 1501
ק.ש.
@פנינה ריימונד אין כאן טבלת מידות. איזו מידה לקחת לילד בן 5 וחצי?הדירוג באמת לא טוב... הנה קישור מומלץ-
שבעה חלקים ליל כל הקדושים תפקיד של ילדים משחק תחפושת המלך האירופית תחפושת חג המולד מתנה סט - AliExpress 200000532
לפי התמונות מלקוחות שקנו, נראה שהתחפושת מגיעה עם המגף..הכי דומה שמצאתי
ילדים אופנה קצרים 2023 האביב ילדים חדשים chelseesing מגפיים בנות רטרו אביר מגפיים רך רב תכליתי לבנים קלאסי פשוט - AliExpress 1501
יכולה לתפור לי?תפרתי אותה
אני רוצה משהו בלי הקדימה הזה
שימו לב שזה לא ממש מגף אלא כיסוי לנעלייםלפי התמונות מלקוחות שקנו, נראה שהתחפושת מגיעה עם המגף..
וגם עם הכתר והשרביט
אגב,היי,
הזמנתי את הפריט הזה כבר שבוע שעבר.. וכל הזמן כתבתי למוכר מה עם ההזמנה ועכשיו כתב לי שיצא רק אחרי החג שלהם... ממש מבאס... מראש ידעתי שיספיק לפי מה שהיה רשום....
מה עושים? זה כבר לא יספיק להגיע...
הבנתי שאולי יש כזה ב H&M . מישהי יודעת בכמה?
רופאים/אחיות/מנתחיםמה מתאים לסט ל 5 ילדים מ 1.5 עד 7, בנים ובנות.
?בעז"ה אני מחפשת את הבנים שלי לאסטרונאוטים, אני צריכה רעיון חמוד קשור בשביל הבת שלי בת 3
תודה
@galitg יש לך דומה עם משלוח מהירהיי,
הזמנתי את הפריט הזה כבר שבוע שעבר.. וכל הזמן כתבתי למוכר מה עם ההזמנה ועכשיו כתב לי שיצא רק אחרי החג שלהם... ממש מבאס... מראש ידעתי שיספיק לפי מה שהיה רשום....
מה עושים? זה כבר לא יספיק להגיע...
הבנתי שאולי יש כזה ב H&M . מישהי יודעת בכמה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: