ממש לאמעניין ,
היה בזה משהו שיכול להיות בעייתי ? כמו רחפן ? פנס לייזר וכו'?
מה תאריך האספקה משוער שהיה לך בעת ביצוע ההזמנה?
מתי אתה אמור לקבל את ההזמנה ?
זה היה עם צויס,מתי אתה אמור לקבל את ההזמנה ?
אזל מהמלאי
יכולה למצוא לי משהו כזה בחנות אחרת אולי?
למגבעת אולי את יכולה לקנות את הכובע קנייטש הפורימיים הצבעוניים בכמה שקלים, ולצבוע בספריי שחורעכשיו אני צריכה עזרה
הבן שלי רוצה להתחפש ל"אברך כולל"
יש לכן מושג כמה עולה חליפה פשוטה שחורה מידה 3 בארץ? ומגבעת?
@פנינה ריימונד אפשר לבקש את עזרתך? אנחנו מתלבטים בין משפחה של נגנים, למשפחת מלוכה.@פנינה ריימונד - יש לך רעיונות לאביזרים ותחפושות לתחפושת משפחתית של נגנים, כמה בנים בגילאי 14-5 , בת בגיל 3, ומשהו קליל תואם שאני יוכל ללבוש גם כן, ורעיונות למשלוחי מנות תואמים?
תודה רבה רבה
אני בעבר קניתי בפרטי בירמיהו 39 ירושלים - עלה 150 שקל ל3 חלקים ואחר כך שימש לשבתעכשיו אני צריכה עזרה
הבן שלי רוצה להתחפש ל"אברך כולל"
יש לכן מושג כמה עולה חליפה פשוטה שחורה מידה 3 בארץ? ומגבעת?
סגנון כזה?קישור לכתר פרחים לתינוקת יש בבקשה?
משהו יותר לתינוקת. אני חוששת שזה יכאב לה בראש אין לה כמעט שיערסגנון כזה?
האביב בנות bohemian bridal שיער פרח זר כלה פרח זר כלה ראש חישוק ראש חישוק אוזניות שיער תכשיטים ילדים מתנות - AliExpress 36
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
את יכולה לעשות גם נסיכים@פנינה ריימונד אפשר לבקש את עזרתך? אנחנו מתלבטים בין משפחה של נגנים, למשפחת מלוכה.
בנים בגילאים 14,12,11,5 וילדה בת 3.
אם זה משפחת מלוכה הבן 14 מוכן להיות המאבטח, והקטנים יהיו המלך והמלכה. איזה עוד תפקידים אפשר לצרף?
תוכלי לשלוח קישורים לתחפושות, אביזרים ומשלוחי מנות תואמים?
משלוח מנות משפחת המלוכה
צפה בקובץ המצורף 155047510pcs רויאל המבריק חן כתר סוכריות תיבת חתונה מסיבת יום הולדת עטיפת מסיבת יום הולדת שוקולד תיבה - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
צפה בקובץ המצורף 1550476
ק.ש.
מה את אומרת על אלה ?גם כזה יכול להיות טוב לילד כמובן:
תודה מראשחדש רחב שוליים גברים של פנמה קש כובע עם סנטר רצועת הקיץ חיצוני חוף שמש כובע UPF 50 + קש כובע - AliExpress 200000297
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
התמונה חסומה לי.סליחה , טעות
2 שמלות לנסיכות מידות 6-8
ונסיך לילד בגיל 2-3
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: