חסום בנטפרי..........
תוכלי באישי?
חסום בנטפרי..........
יש בשוק השקל בירושלים ברח' חגי ב 5 ש"חאולי למישהו יש להשאיל לי פאת תלתלים לבנה (כמו של ליצן אבל בלבן)
באיזו עיר??למכירה 2 שמלות בצבע תכלת - מלכה מאליאקספרס
מתאים לבת בגיל 4-5 ובגיל 6-7
כל אחת ב-70 ש"חצפה בקובץ המצורף 331659 צפה בקובץ המצורף 331660
עם חישוק?סורי
ירושלים
יש גם תחתית מנפחת ב-40 ש"ח (1 בלבד)
אולי יש תמונות להשראהתחפושת לילד בן 10:
ציד
מחלק בקבוקי מי עדן
אם תרצי יש תמונות
ואלי מתופף משהו מושקע
יש בגאולה ב7 שקל בחנות שאיני זוכרת את שמה (ליד מאפה יעלה על מלכי ישראל חנות זולה)אולי למישהו יש להשאיל לי פאת תלתלים לבנה (כמו של ליצן אבל בלבן)
שוקהשקל. יש להם מבצע - מתחפשים לשוקהשקל וזוכים בפרסיםאני צריכה רעיון לתחפושת לילדה בת 10 יש להם נושא בכיתה- שוק. אשמח לקבל רעיונות
תודה
יש לי "כל זמן שהנר דולק אפשר לתקן".מחפשת דחוףףף !! תחפושת לילדה בת 10 וחצי לקניה / השכרה.
יש כמה דוגמאות לתחפושתאני רוצה לעשות תחפשות של מוכרת ימבםבם, למישהי יש רעיון איך לבצע?
עדיין מחפשת...
ללוות או לשכור
נעל / מגפון בורדו מידה 23-24 לתחפושת של בובת חרסינה
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: