שופ שופמישהי יודעת איפה אפשר לרכוש חלוק לבן לתחפושת בבני ברק (כמו של אחות/ רופאה)
שופ שופמישהי יודעת איפה אפשר לרכוש חלוק לבן לתחפושת בבני ברק (כמו של אחות/ רופאה)
אני קניתי שם לפני שנתיים לילד בן חצי שנה, כיפה ממש קטנה.חשבתי על צפת, יש לי שם גיסה אבל רציתי משהו יותר קרוב ונגיש, אם לא אשיג אבקש שיקנו לי שם...
עזרה ואחוהמישהי יודעת איפה אפשר לרכוש חלוק לבן לתחפושת בבני ברק (כמו של אחות/ רופאה)
שלום וברכה!
רוצה לחפש את שתי הבנות שלי למוכרת פרחים (גיל שנתיים וחצי) ולפרח (גיל תשעה חודשים).
יש למישהי תמונות להשראה?
פתוחה גם לרעיונות נוספים.....
איזו רחל?הי רחל,
יש אפשרות לקבל את התחפושת של הבובה לפורים?
איפה שם, בצפת?אני קניתי שם לפני שנתיים לילד בן חצי שנה, כיפה ממש קטנה.
בגלריות.איפה שם, בצפת?
מקפיצהמחפשת נעל / מגפון בורדו, ללוות /לשכור לפורים, מידה 24 (בנות)
לתחפושת של בובת חרסינה
תודה
מגף עם פרווה מעניין אותך?מחפשת נעל / מגפון בורדו, ללוות /לשכור לפורים, מידה 24 (בנות)
לתחפושת של בובת חרסינה
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: