תחפושת מנקה רחובות לתינוק בן שנה וחצי
מחפשת תמונות להשראה או תחפושת להשכרה
או אפילו רק אביזרים להשלמה כמו מגפי גומי במידה 21, עגלת פח וכדומה
אשמח לעזרה
תודה
בבזאר שטראוס מוכרים עכשיו מגפי גומי ב14.90, אולי תנסי להשיג שם.
יש בירושלים בחנות של תחפושות ברחוב יואל פינת מאה שערים1. מישהו יכול להעלות שוב את הלוגו של הפופקורן שהיה כאן?
חיפשתי הרבה ולא מצאתי.
2. מחפשת לקנות חדש או יד שנייה קפוטה חסידית לא שגרתית
מידה 44 בערך. משהו כחול עם עיטורי זהב או כל דבר מעניין אחד.
תודה רבה.
איזה נעליים מתאימות לסבא וסבתא?
ואיפה אפשר להשיג במידות קטנות של ילדים?
בונבוןאני מחפשת רעיון לתינוק שיהיה בפורים בן חמישה חדשים. משהו דובשני, לא מסובך, ושאפשר אולי לקשר למשלוח מנות.... (נכד ראשון...)
לא סגנון קנוי כמו סמי הכבאי וכד'....
דבש...
בונבון. זה הצהוב אדום, פשוט וקל להכין לבד. וגם לילד זה לא מסובךמצטרפת לשאלה
בחנות הכל בשקל + במרכז מסחרי נחלת יצחק באלעד ראיתי וסט של בובת ניו יורק צבעוני ב3.5 ש"ח, מן הסתם יש את זה גם בבני ברק. תוסיפי חצאית ג'ינס קצרצרה, צמות/ קוקו וכו'.למישהי יש רעיון איך ניתן לחפש ילדה בת שנתיים לבובת ניו- יורק?
יש במידות קטנות גם? של 23?קניתי נעליים מהסגנון הזה בהיפר סטוק בבני ברק, עולה 20 ש"ח
אני יודעת, ראיתי לפני כמה ימים ואני לא מוצאת את זה. אפשר להקפיץ לי את זה או לשים עוד פעם את התמונות.י
יש כמה דוגמאות לתחפושת
באשכול הזה
עם מכונה ודוכן
או רק מכונת סוכר
בתבנית חד פעמית עגולה
אני לקחתי בד לבד וכיווצתי עם גומי מסביב לנעל.מחפשת נעל צהובה מידה 22 לתחפושת מיקי מאוס....
אני רוצה שלחתי לך הודעה בפרטי, תחזרי אלי.3 (או יותר) משלוחני פיצה
להשכרה
פנו באישי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: