צלם, נגן, אחות של הכלה (אם עדיין לא הסתפר- חיפשתי את בני בן השנתיים שנה שעברה לאחות, יצא מוצלח מאוד!!! היו בטוחים שזו ילדה שלא רצתה להתחפש ולכן מלבישה בגד ארועים...)לבת שלי בת שנה מצאתי שמלת כלה מתוקהה-לבנה- יכול לשמש כעוד אופציות
יש לכם רעיון לבן 3 חוץ מחתן?
הרבה הצלחה!רעיוןןןן!
הוא בן אחרי חלאקה
נעשה אותו אחד מהצוות של החתונה..
התחפושות של ילדיי משנים קודמות, להשכרה
טבחים: 3 סטים, כל סט כולל: מכנס לבן, חלוק לבן, סינר לק שחור, פפיון, כובע טבחים.
הכל תפור מבד איכותי, שמור מאוד.
לגילאים: 3-6 בערך.
צפה בקובץ המצורף 315895
?
אני היחידה שלא נתקלה מעולם במורה עם נעלי עקב???....הבת שלי החליטה להתחפש למורה .
פאה ישנה יש לי (ודי מורתית), עם בגד נסתדר ועם תיק כמובן, אבל היא רוצה נעלי עקב, אבל לא את שלי כי יפלו לה כל הזמן.
יש חיה כזאת נעלי עקב במידות קטנות? מתארת לעצמי שכן, אבל איפה אפשר להשיג ואם לא יקר מדי?!
אולי ייראה לך הרעיון אם הוא עדיין יהיה באמבטיה.אני מחפשת רעיון לתינוק שיהיה בפורים בן חמישה חדשים. משהו דובשני, לא מסובך, ושאפשר אולי לקשר למשלוח מנות.... (נכד ראשון...)
לא סגנון קנוי כמו סמי הכבאי וכד'....
אפשר להפוך את העגלה לתיבת אוצר בעזרת תפירה פשוטה של בד, להלביש אותו בבגד לבן עם פפיון+וסט בצבע זהב, ולהדביק על שמיכה או לפזר מטבעות שוקולד, ושרשראות זהב ופנינים מהכל בשקל.יש לי רעיון לחפש תינוק קטן בעגלה לתיבת אוצר, ואנחנו נתחפש לשודדי ים...
אם למישהי יש רעיונות ליישום הרעיון אשמח.
פה בתחילת האשכול העליתי תופרתמחפשת תמונה להשראה לתחפושת של צלמת ושל תופרת
מי שיש לה ותוכל והעלות אודה לה
סוכריה בסלסילה (הסלסלה זה הסלקל, סוכריה זה מאד פשוט ושמים המון רפיות בסלקל)אני מחפשת רעיון לתינוק שיהיה בפורים בן חמישה חדשים. משהו דובשני, לא מסובך, ושאפשר אולי לקשר למשלוח מנות.... (נכד ראשון...)
לא סגנון קנוי כמו סמי הכבאי וכד'....
אולי ייראה לך הרעיון אם הוא עדיין יהיה באמבטיה.
אפשר להפוך את העגלה לתיבת אוצר בעזרת תפירה פשוטה של בד, להלביש אותו בבגד לבן עם פפיון+וסט בצבע זהב, ולהדביק על שמיכה או לפזר מטבעות שוקולד, ושרשראות זהב ופנינים מהכל בשקל.
משלוח מנות מוזהב מהמם. אפשר: הנכד הראשון הוא האוצר האמיתי. המשלוח רק התחפש.
כמה עולה המוכרת גלידה??לי יש תחפושות להשכרה
שתי נסיכות לגיל 7/6 ו-5/4
מוכרת גלידה 7/8 גלידה 5/6 וגלידון לתינוק
בובה לגיל 2/3
צפה בקובץ המצורף 314336 צפה בקובץ המצורף 314337 צפה בקובץ המצורף 314344
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: