קניתי סינר בהכל בשקל, וסקי חרדל, וזרתי לפי הגודל, קצת הקטנתי לפי הגודל של הבנות שלי.אשמח לדעת איך עשית את הסינרים. תודה! @.
את הלוגו הדפסתי בסומבליציה על לבד, והדבקתי על הסינר עם דבק חם
קניתי סינר בהכל בשקל, וסקי חרדל, וזרתי לפי הגודל, קצת הקטנתי לפי הגודל של הבנות שלי.אשמח לדעת איך עשית את הסינרים. תודה! @.
אני מחפשת תחפושת זהה ל2 ילדים בגילאי 4 ו 6
בן ה6 רזה, ובן ה 4 גבוה, כך שצריך גודל של גיל 5 בערך לשניהם
למי שיש להשכיר/למכור (מעדיפה לקנות בשביל לא להילחץ שיהרס), אשמח
לא מחפשת משהו מקורי במיוחד או מפוצץ. רק רוצה להיות אחרי זה...
יש לי גם ילדה בת 3. אם יש משהו מתאים גם בשבילה יהיה מקסים, אבל לא קריטי
שלחתי לך הודעה פרטיתמעניין אותך דוורים או טבחים?
למכירה תחפושת של נסיכים
סט מושלם כולל מכנס חולצה גלימה וכובע ב-90 ש"ח כל אחד
2 לבנים גילאי 3-4-5 גמיש בגודל
וכן אחד נוסף לגיל שנה/ שנה פלוס חדש!! במחיר 110 ש"ח
צפה בקובץ המצורף 310257 צפה בקובץ המצורף 310257 צפה בקובץ המצורף 310258 צפה בקובץ המצורף 310259 ש"ח
אולי לנחנח?הבן שלי כבר שנתיים ליצן, לבעלי דחוף לשנות, לי-לא מצליחה לחשוב על משהו אחר...
לא משנה שיש לו 5 תחפושות שונות של ליצנים נכון...
מה עושים? לא מקובל אצלנו לחפש למין השני, אבל הוא בן 2.11 בפורים...
רעיונות? ילד קופצני ביותר...
חמות.. (שוויגער בלע"ז)לבת שלי בת שנה מצאתי שמלת כלה מתוקהה-לבנה- יכול לשמש כעוד אופציות
יש לכם רעיון לבן 3 חוץ מחתן?
יש בטו גו ובנקסט.הבת שלי החליטה להתחפש למורה .
פאה ישנה יש לי (ודי מורתית), עם בגד נסתדר ועם תיק כמובן, אבל היא רוצה נעלי עקב, אבל לא את שלי כי יפלו לה כל הזמן.
יש חיה כזאת נעלי עקב במידות קטנות? מתארת לעצמי שכן, אבל איפה אפשר להשיג ואם לא יקר מדי?!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: