על הדברים האלו חשבתי לבד, אבל תיק עור לא הצלחתי.
נכתב ע"י Designer;2474597:(סליחה שוב על השאלה)
כינור לתחפושת בירושלים או ביתר יש למישהי?
תודה מראש
זה עדיין אקטואלי?נכתב ע"י p100digital;2472225:למכירה חדש ממש, לא היה בשימוש, נקנה השנה בטעות
תחפושת ליצנית\מוכרת בלונים ועוד
-חצאית
-עניבה
-פאה צבעונית
-קשת
ב50 ש"ח
נקנה ב70
יש לי גם ערכת בלונים עם מקלות קשיחים ב10 ש"ח
במודיעין עילית
נכתב ע"י מינדי ל;2381062:לי יש לילדה בת 3 ולתינוקת
תחפושת ניקי מטריפה
לפרטים פני באישי
נכתב ע"י HP10;2436081:אני שלחתי לחנות פוטו להדפיס.
לאיזה גיל את צריכה?[/QUOTE
בתחפושת סוכר עדיין רלבנטית??
לבת שלושה חודשים שמנמנה..
נכתב ע"י מירי 1;2475830:אני גם מחפשת תחפושת נוחה בלבד!!! לתינוקות בת שלושה חודשים .
אפשרי לקנות או לשכור זה לא משנה.
נכתב ע"י Designer;2473648:אני צריכה כינור לתחפושת האם יש למישהי כינור להשאלה או רעיון לכינור עבור תחפושת
תודה מראש
נכתב ע"י hal17;2474762:יש כאן עדיין שמלת כלה גיל 6 למכירה/השכרה? ששובינה/מלכת אסתר לגיל 3-4
נתקעתי עם אליאקספרס (למי שלא מבין מה נזכרתי עכשיו...(:
נכתב ע"י מביתשמש;2473423:איפה ניתן להשיג סינר לבן מבד לילד בן 3 (לא אלבד שיש בהכל ב1)
קבלו בכבוד את "רבי חנינא בן דוסא" שלי: [בעזרת אחיותי המוכשרות]נכתב ע"י חנון;2404801:יש כאן מישהי שעשתה "רבי חנינא בן דוסא" ויכולה להעלות להשראה?
נכתב ע"י דירה מושלמת;2479510:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: