נכתב ע"י engoy;2468527:אשמל לראות או לקבל רעיון לעיצוב מדף שתלוי על הילד לתחפושת סנדלר
נכתב ע"י chanak4;2472447:איפה בארץ הליצנית הזו?
אני ראיתי במקס סטוק באזור ליד אושר עד בבני ברק (רמת גן)נכתב ע"י ללי הופמן;2472524:מישהי יודעת איפה אפשר להשיג בירושלים גרביון\ גרביים\ טייץ פסים ירוק לבן (לתחפושת תותית)???
חרשתי כל חנות אפשרית ולא מצאתי.
תזכו למצוות!!!
נכתב ע"י engoy;2473435:איך אני בונה את המדף ואיך זה מחובר לילד?
נכתב ע"י ללי הופמן;2472524:מישהי יודעת איפה אפשר להשיג בירושלים גרביון\ גרביים\ טייץ פסים ירוק לבן (לתחפושת תותית)???
חרשתי כל חנות אפשרית ולא מצאתי.
תזכו למצוות!!!
נכתב ע"י בננה 10;2440106:אם משהי יכולה לעזור לי איך לבצע
אני רוצה לתפור תחתית לילדה בת 6
שגם החלק העליון יהיה נפוח
תודה מראש
נכתב ע"י שושיה;2475139:הבת שלי בת 4 מתחפשת לתלמידה של שרה שנירר תפרתי לה שמלה שחורה, ארוכה, עם קפלים, וכפתורי זהב, וכמובן-צווארון לבן. אני עושה לה צמות מחוברות למעלה, קניתי לה גרביונים שחורות "נוזלות" וסידרתי לה מגפיים שייראו עתיקות, מה עוד לעשות כדי שיבינו את הפואנטה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: