לתשומת לב הכותבת האחרונהנכתב ע"י naomif;2474112:אשמח להשאיל מגפיים שחורות (גומי) מידה 32, חיפשתי המון ולא מצאתי
לתשומת לב הכותבת האחרונהנכתב ע"י naomif;2474112:אשמח להשאיל מגפיים שחורות (גומי) מידה 32, חיפשתי המון ולא מצאתי
נכתב ע"י חפציבה;2476522:יש לי שני טבחים להשאיל בבני ברק
אני מחפשת תחפושת לגיל 3 של חסיד או נח-נח
או תחפושת של בת (- בגדים רגילים של בנות בגיל הזה...)
נכתב ע"י תוו;2476442:צל"ש ליוזמת הרעיון ולכל המצטרפות..
אני מחפשת דחוף כובעים של מלחים (3) , עדיף בבני ברק
תודה רבה!
נכתב ע"י shosh300;2477641:איזה עולם טוב לחיות בו!
הבקשה שלי:
הבן שלי חזר מהמסיבה די מתוסכל ועם דמעות בריסים מהתחפושת שאותה הוא בחר
כעת הוא רוצה שוטר, אבל "רק אם זה לא יעלה לכם הרבה כסף"
יש למישהו שוטר לגיל 7?
ביתר - תודה!נכתב ע"י mali;2478069:מאיפה את? כמעט בטוח שיש לי חולצה + כובע להשאלה, וזה לא יעלה לכם כסף
סליחה על הבורות אבל מה זה עדיים?נכתב ע"י hila;2477776:יש לי עדיים למכירה תחפושת כבאי לגיל 4-5 25 שח בירושלים 0527148019
נכתב ע"י shosh300;2478087:ביתר - תודה!
נכתב ע"י mali;2478456:יעזור לך אשדוד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: