נכתב ע"י naomif;2474112:אם אפשר לנצל את זה גם לחלקיקי תחפושת... (גם בלי שיהיה לי מה לנדב מעצמי )
אשמח להשאיל מגפיים שחורות (גומי) מידה 32, חיפשתי המון ולא מצאתי
נכתב ע"י naomif;2476092:יש מצב? עדיין לא השגתי והיום אחרי הצהריים המסיבה של הבן שלי בחיידר,
יש למישהי מגפיים במידה 31/32?
אם יש צהובות עוד יותר טוב (טוב, נו. לא באמת חושבת שאצליח להשיג כזה דבר..) או שיש למישהי כאן מגף בכל צבע שהיא לא צריכה ואני ארסס עליו..
נכתב ע"י yaffab;2475390:במעון של בן השנה שלי, פתאום הודיעו שיש מסיבה ויש תחפושות. לא שאני מבינה למה תינוק בן שנה זקוק לתחפושת, אבל הגננות הסבירו שרב הילדים הם בכורים והאמהות מבקשות...
האם יש למישהו משהו חמוד לגיל שנה?
אני באשדוד.
תודה רבה מאד!!
נכתב ע"י yaffab;2475390:במעון של בן השנה שלי, פתאום הודיעו שיש מסיבה ויש תחפושות. לא שאני מבינה למה תינוק בן שנה זקוק לתחפושת, אבל הגננות הסבירו שרב הילדים הם בכורים והאמהות מבקשות...
האם יש למישהו משהו חמוד לגיל שנה?
אני באשדוד.
תודה רבה מאד!!
נכתב ע"י טורקיz;2476118:מחפשת תחתית לגיל 4-5, יש למישהי? עדיף מבני ברק.
נכתב ע"י GRN;2474427:מחפשת בדחיפות תחפושת של כהן גדול לגיל 6
בירושלים
תודה רבה!
נכתב ע"י yochi000;2476645:אני מחפשת כבשה קטנה להוסיף לתחפושת של משה רבנו
נכתב ע"י במבה נוגט;2474158:אשמח מאוד לשאול שמלה בסגנון תנכ"י לגיל 3.
אני בירושלים.
נכתב ע"י דירה מושלמת;2476205:יש לי חיפושית
אם תרצי כתבי לי את המייל שלך באישי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: