אני תמיד מחליפה 200 גר' מרגרינה ב-3/4 כוס שמן + 1/4 כוס מים מעורבים יחד בעזרת מקל בלנדר. (מתקבל נוזל לבן אחיד).יש לי מתכון מוצלח מאד- סוג של בצק פריך
שכתחליף למרגרינה צריך להקפיא את השמן לפני,
יוצא מושלם!
נראה לכן שאני יכולה לעשות ככה בכל מתכון שיש בו מרגרינה-
להחליף לשמן ולהקפיא אותו לפני?
זה יצא טוב??
גמניאני תמיד מחליפה 200 גר' מרגרינה ב-3/4 כוס שמן + 1/4 כוס מים מעורבים יחד בעזרת מקל בלנדר. (מתקבל נוזל לבן אחיד).
יוצא מצוין גם בבצקים.
אפשר את המתכון?יש לי מתכון מוצלח מאד- סוג של בצק פריך
שכתחליף למרגרינה צריך להקפיא את השמן לפני,
יוצא מושלם!
נראה לכן שאני יכולה לעשות ככה בכל מתכון שיש בו מרגרינה-
להחליף לשמן ולהקפיא אותו לפני?
זה יצא טוב??
אני גם עושה כך בד"כ,אני תמיד מחליפה 200 גר' מרגרינה ב-3/4 כוס שמן + 1/4 כוס מים מעורבים יחד בעזרת מקל בלנדר. (מתקבל נוזל לבן אחיד).
יוצא מצוין גם בבצקים.
אני עושה-(בבצק של עוגיות, לא ניסיתי מתכונים אחרים...)כתחליף למרגרינה צריך להקפיא את השמן לפני,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: