אין כאן ויכוח שכל אחד מחברי הפורום ובכלל מהציבור שלנו היה מוכן ממש למסור נפש כדי להציל נפש אחת מישראל.
אז איך זה שהציבור שלנו באופן כללי מתאפיין בחוסר ציות ואפילו זלזול בכללי הקורונה?
התשובה, לדעתי, היא החוסר אמון שלנו בממשלות הבאות והולכות- ובצדק- כל גזירה מגוחכת מקודמתה.
ולא זאת בלבד,
אלא שרודפים ומשמיצים אותנו כל הזמן.
אז, אם כבר אז כבר, לא?
ואכן, בגלל שהממשלות יום אחד אומרות על טהור טמא, ועל טוב שהוא רע,
וביום השני על רע שהוא טוב.
סופנו שנהפוך את הרע לטוב ואת הטהור לטמא,
ובפרט שאין שום ידע מהימן ומוכח שאנחנו יכולים בעזרתו לתת דין וחשבון לפני יושב מרומים האם נשמרנו דיו.
ושמרנו על זולתנו.
אני אישית משתדלת כיום, כשחלק מבפני ביתי חולים בקורונה להישמר ולשמור אך זוכה לתגובות מזלזלות מהסביבה ומתחילה להיחלש בדעתי ולקלוט שייתכן ובהחמרה שלי אני מגזימה באופן שאחר כך ייגרום לי לא לעמוד בזה ולהתחיל להקל ייתר על המידה.
וכל זה מחסרון ידיעה, כי אין לי כתפיים להקל על עצמי כל עוד חסר לי ידע באופן קריטי.
ןלכן, בהודעה הבאה אעלה מספר שאלות שעלו בי (ודחוף לי לדעת)
וכל מי שייענה לי מידע מהימן ואמיתי-
יהיה לו חלק במצוות ונשמרתם.
אשמח אם זה יהיה אשכול מסודר להעלאת שאלות. ואם יש אחד פעיל כזה- אשמח לקישור אליו.
אז איך זה שהציבור שלנו באופן כללי מתאפיין בחוסר ציות ואפילו זלזול בכללי הקורונה?
התשובה, לדעתי, היא החוסר אמון שלנו בממשלות הבאות והולכות- ובצדק- כל גזירה מגוחכת מקודמתה.
ולא זאת בלבד,
אלא שרודפים ומשמיצים אותנו כל הזמן.
אז, אם כבר אז כבר, לא?
ואכן, בגלל שהממשלות יום אחד אומרות על טהור טמא, ועל טוב שהוא רע,
וביום השני על רע שהוא טוב.
סופנו שנהפוך את הרע לטוב ואת הטהור לטמא,
ובפרט שאין שום ידע מהימן ומוכח שאנחנו יכולים בעזרתו לתת דין וחשבון לפני יושב מרומים האם נשמרנו דיו.
ושמרנו על זולתנו.
אני אישית משתדלת כיום, כשחלק מבפני ביתי חולים בקורונה להישמר ולשמור אך זוכה לתגובות מזלזלות מהסביבה ומתחילה להיחלש בדעתי ולקלוט שייתכן ובהחמרה שלי אני מגזימה באופן שאחר כך ייגרום לי לא לעמוד בזה ולהתחיל להקל ייתר על המידה.
וכל זה מחסרון ידיעה, כי אין לי כתפיים להקל על עצמי כל עוד חסר לי ידע באופן קריטי.
ןלכן, בהודעה הבאה אעלה מספר שאלות שעלו בי (ודחוף לי לדעת)
וכל מי שייענה לי מידע מהימן ואמיתי-
יהיה לו חלק במצוות ונשמרתם.
אשמח אם זה יהיה אשכול מסודר להעלאת שאלות. ואם יש אחד פעיל כזה- אשמח לקישור אליו.