השואל מבני ברק
משתמש פעיל
אבל תביעה אחת כזאת וכל הסיפור מאחורינודבר ראשון לא צריך להתאגד, אדם אחד יכול להגיש תביעה ייצוגית בשם 10,000,000,000 איש.
דבר שני תביעה ייצוגית יכולה לקחת שנים רבות מאד, ותביעה קטנה כמה חודשים.
עוד לפני ההכרעה....
אבל תביעה אחת כזאת וכל הסיפור מאחורינודבר ראשון לא צריך להתאגד, אדם אחד יכול להגיש תביעה ייצוגית בשם 10,000,000,000 איש.
דבר שני תביעה ייצוגית יכולה לקחת שנים רבות מאד, ותביעה קטנה כמה חודשים.
הם יקבלו קנסות כספיים, תסתכל בדוחו"ת של משרד התחבורה כמה הם קונסים אותם, זה גם יכול להשפיע על המכרז הבא בעיר....את הבסיס הם עושים אולי 50%
אז מה בדיוק ישתנה אם יוסיפו נסיעות????????
בהכל, מה שלא יועיל לא יזיק, אבל נראה לי שישירות למשרד התחבורה הכי יועיל, כל הנחלים מובילים לים...אז ההמלצה לשלוח על כל בעיה תלונה?
כדאי לסכם היכן הוא המקום ביותר לשלוח, בטופס נדרים פלוס? משרד התחבורה עצמו? מייל? עירייה? חברת קווים?
תתייחס לכל ההודעהאוי ואבוי אם אוטבטוס יעצור ויתחיל לספר לממתנים שהוא מלא
ואתה גם יודע בוודאי את התוצאה של זה של מאות אולי אלפים ורבבות הנדחפים על אוטבוס שאין בו מקום ואלו שכן עלו יסבלו ויצא הפסדו בהפסדו
היה לי אותו סיפור בדיוק שראיתי כזה מקרה ביום שישי ואני עם רכב תודה לד'השבוע ראיתי מקרה מזעזע שהבעל עלה לאוטובוס והאישה עוד לא הספיקה לעלות והנהג נסע (כמובן נהג ערבי) זה קורא בעיקר בחברת קוים
למשרד התחבורהאז ההמלצה לשלוח על כל בעיה תלונה?
כדאי לסכם היכן הוא המקום ביותר לשלוח, בטופס נדרים פלוס? משרד התחבורה עצמו? מייל? עירייה? חברת קווים?
בלת"קהבו עיצות מה עושים
ולגשת לתביעות קטנות.אז ההמלצה לשלוח על כל בעיה תלונה?
אז הבנתישמעתי שיש הפגנה ביום שישי בבוקר בצומת ישוב חשמונאים, נגד מצב הפקקים באזור.
פליז, לטובת כולםלא האמנתי לאשכול, חשבתי גוזמה
עד השבוע
חיכיתי למעלה משעתיים לתחצ ממודיעין עילית לבני ברק
במקרה הזה - גם פוטנציאל לרווח כספי (תביעה בבימ"ש)חלק מהגלות...
להעביר חוק שכל -עובד מדינה- חייב לנסוע בתחבורה ציבורית...הפתרון היחיד הוא:
בית שמש אקספרס הם יחסית בסדר בייחס סופרבוס לשעבר הם זהב!!(הבעיה היא תכלס שאין חברה טובה יותר)
צריך שיתוף פעולה של כל הנוסעים והנפגעיםהפתרון-שדורש מאמץ-אין מה לעשות!
לא להתעצל!!!
אחרי שהתרחש משהו לא בסדר:
1.לפתוח תלונה במשרד התחבורה
2.לפתוח תלונה בחברת קוים
3.לפתוח פניה במשרד מבקר המדינה-על משרד התחבורה שלא טיפל בפניתכם-הם מגיבים וקשובים מאד
4.הכי מוצלח-להתחיל לתבוע בבימ"ש לתביעות קטנות על נדקים מוכחיםL
לדוג'-האוטובוס לא עצר לי, לכן נאלצתי לקחת מונית וכו'...
לתעד כל דבר! ולהתנהל במיילים.
הרי האנשים שצועקים כאן-אין להם בעיה עם מייל.
מספיק שהחברה תתחיל לשלם לאנשים בבתי משפט כדי שהיא תחזור לתפקוד הנכון.
והציבור החרדי עשה את זה בהרבה מקומות...
תציפו אותם בפניות על כל בעיה!
כן, זה דורש מאמץ, אבל זה לא שווה את זה?
אווו...להעביר חוק שכל -עובד מדינה- חייב לנסוע בתחבורה ציבורית...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: