כדי לקבוע את התור לא צריך לשלם. משלמים במקום בזמן הגשת הבקשהיש אפשרות לעשות תורים בלי לשלם על דרכון או משהו?
או שחובה לשלם?
הם אומרים שיכול לקחת עד 9 חודשים או אפילו שנה, לא זכור לי במדוייקעשיתי אזרחות לתינוק שלי, הגיע לי הדרכון ולא social security number כבר עבר יותר מחצי שנה, מישהו יודע מה אפשר לעשות, האם צריך לקבוע תור מחדש?
לא חייבים לשנות.אני צריכה עזרה דחופה מאוד
ברוך ה' הצלחתי לעשות תור לשבוע הבא לדרכון!!
יש לי כמה שאלות,
האם אני חייבת לשנות את השם המשפחה שלי אחרי הנשואים? מה אכפת לי שאני נשארת עם שם נעורים? או שזה לא הולך ככה?
ואם אני חייבת לשנות - מה אני אמורה להביא?
וסתם טיפים - מה עוד צריך לדעת שהכל ילך מהר יותר וזריז בלי בעיות מיותרות? חוץ מלהתפלל ולתת צדקה
בבקשה תסכימו לעזור לי?
תודה מראש!
תודה על התגובה,אם רוצים לשנות, כמדומני שצריך את התעודת נישואין מהרבנות.
מה שזכור לי, אבל עבר מאז כמה וכמה שנים,תודה על התגובה,
מספיק תעודת נישואין רגיל? הם לא דורשים באנגלית?
אני חייבת לתרגם על המקום? או יכולה להביא איתי מתורגם?הייתי שם לפני כשנה.
מספיק תעודת הנישואין הרגילה, ואת צריכה לתרגם לבד ולחתום
על דף רגיל?לדעתי אפשר מראש. מקסימום יבקשו לחתום על המקום..
תצלמי אותהעל דף רגיל?
תודה רבה על העזרה!!תצלמי אותה
ותתרגמי ליד העברית כל דבר
תביאי איתך גם את זה וגם א המקור
כך אני עשיתי בפעם הקודמת שחידשתי, לא בפעם האחרונה. לפני הרבה שנים, אבל זה עדיין תקף שעובד כך
זה כותב לי כך, מה הכוונה?זה הקישור להכל.
בפנים אפשר לבחור את סוג התור והעיר
כן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: