לדעתי מאז המערכת החדשה אין צורך לחכות ליום רביעי בין 3-4, כל הזמן נפתחים תורים.תודה רבה לך.
עד שחיכיתי ליום רביעי.
משמיים.
שואלת בשביל קרובה- עזרה דחופה
הם עשו דרך מישהו תורים לויזה שילמו לכולם
רק פתאום היא ראתה שלאחד הילדים לא נקבע תור
היא מנסה להשיג את אלו שסידרו את התורים
ואין מענה הם לא נותנים לה שירות
אולי יש כאן מישהו שיכול לעזור לה בענין
איך רואים את התורים שנקבעו? ואיך קובעים תור נוסף
או מישהו אמין!! שיוכל לקבוע (בתשלום כמובן)
לא הוא מעל גיל 14 וכנראה זה פספוס רק שזה דופק כהוגןאולי הילד הזה פחות מגיל 14 ולכן לא צריך תור?
בעקרון אפשר לראות הכל באתר השאלה אם נתנו לכם את השם והסיסמא
ממליצה על 0527139081 עזר לנו מאוד
לא צריך. אפשר לשלוח הכל בדואר.אם אני רוצה לעשות ויזה לילדה בת 7 וילדה בת 3
אני צריכה לבוא לקונסוליה?
אם יש לי אזרחות?
איך ומה צריך לשלוח?לא צריך. אפשר לשלוח הכל בדואר.
אם יש לך אזרחות, אולי יתקשרו לשאול אם את מתכננת לעשות להם אזרחות. (קרה לנו וענינו שלא כרגע)
אשמח לשאול שאלה בפרטי אם זה אפשרילא צריך. אפשר לשלוח הכל בדואר.
אם יש לך אזרחות, אולי יתקשרו לשאול אם את מתכננת לעשות להם אזרחות. (קרה לנו וענינו שלא כרגע)
איך רואים את התורים שנקבעו לויזה?
אשמח לעזרה זה דחוף, תודהשלום, אני אזרח ארה"ב ולפני שנה וחצי ביקשתי לקבל סושול סיקיורטי ואמרו לשלוח מסמכים מאישורי לימוד ושלחנו אח"כ ועד עכשיו לא קיבלנו שום דבר, ואבא שלי אומר שהוא בדק וגם למשרדים של הסושול לא מופיע שיש לי את הסושול משהו יודע מה אפשר לעשות,?
ואני צריך גם חידוש דרכון משהו יודע איך אפש לעשות את זה בקצרה
החברה שעשתה את התור לא מוכנה לתת פרטי גישה להתחברותצריך להתחבר לחשבון של בעל התורOfficial U.S. Department of State Visa Appointment Service | United States (Domestic Visa Renewal) | English
Find links to information on how to apply for a U.S. immigrant (permanent) or nonimmigrant (temporary) visa.ais.usvisa-info.com
לקבוע תור לדרכון חדש בתל אביב/ בירושלים.ואני צריך גם חידוש דרכון משהו יודע איך אפש לעשות את זה בקצרה
חידוש דרכון אין בקצרה......אשמח לעזרה זה דחוף, תודה
הם שילמו להם, לא?החברה שעשתה את התור לא מוכנה לתת פרטי גישה להתחברות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: