הבעיה שכל פעם שמעננים את העמוד צריך להתחיל מהתחלה- לבחור ארץ, עיר, וכו.תודה
אבל איך אפשר לראוות מה נפתח בקודם כל הזמן ריעננתי את העמוד גם בזה?
לוקר זמן...
הבעיה שכל פעם שמעננים את העמוד צריך להתחיל מהתחלה- לבחור ארץ, עיר, וכו.תודה
אבל איך אפשר לראוות מה נפתח בקודם כל הזמן ריעננתי את העמוד גם בזה?
זה בדיוק מה שרציתי לדעת אם חוץ מלרענן אפשר בדרך אחרתהבעיה שכל פעם שמעננים את העמוד צריך להתחיל מהתחלה- לבחור ארץ, עיר, וכו.
לוקר זמן...
תנסו בין 3 ל4ניסינו אתמול ליצור איתם קשר, לא ענו עד עכשיו
עד כמה שידוע לי מחייבים תור כאשר אחד ההורים (לפחות) אזרח אמריקאי. זה מצב שונהלא צריכים תור לויזה בכלל? הכל מרחוק?
קראתי את המדריך, כמדומני שמי שבא לחדש ויזה בתוך שנתיים מאז שפג תוקפה פטור מראיון, ולא כפי שרשום במדריך שזה שנהכן, ממלאים טפסים, משלמים אגרות, מצרפים דרכון ותמונה ושולחים בדואר.
ליותר פרטים תוכלו לראות במדריך שערכתי בס"ד
לא זוכרת מה הכללים.עד כמה שידוע לי מחייבים תור כאשר אחד ההורים (לפחות) אזרח אמריקאי. זה מצב שונה
מעניין, כי אנחנו עשינו לפני חצי שנה והמערכת לא פטרה אותנו מתור. מה שכן, הילד עצמו לא היה חייב להופיע אלא אחד ההורים. הלכתי לאתר, לא כתוב שום דבר על כך שצריך תור. אולי יש כאן עוד שהתנסו בזה, אולי משהו השתנה..לא זוכרת מה הכללים.
אנחנו בוודאות לא עשינו תור לקטן שהוא לא אזרח, למרות שלי יש אזרחות. כנראה שעשינו זאת בהתאם לכללים... זה היה בערך לפני שנה.
נכון, המדריך לא עודכן, כעת ניתן לחדש עד 4 שניםקראתי את המדריך, כמדומני שמי שבא לחדש ויזה בתוך שנתיים מאז שפג תוקפה פטור מראיון, ולא כפי שרשום במדריך שזה שנה
בעבר אכן זה היה הכלל, כיום בוטל.עד כמה שידוע לי מחייבים תור כאשר אחד ההורים (לפחות) אזרח אמריקאי. זה מצב שונה
אני מבטל הרגע תור בתל אביב תעקבינתפס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: