צריך לקבוע כן באזרחות ו/או דרכון.נכון, לכן אני חושבת שזה מה שאני צריכה. אבל בזימון רשום רק רישום ללידה
Applicants who appear with a Passport Services Other than Adding Pages appointment, but are actually applying for a Childs First Passport appointment, must reschedule to the correct appointment type. |
מקריאה באתר, אבל זכור לי משהו מפעם שכך עשיתיתודה!
יודעת גם מניסיון או מקריאה באתר?
המאכרים בנו תוכנות שתופסות מיד את כל התורים.היום ראיתי שנפתח 5 תורים ואיך שאני באה להזמין נתפס...
עשינו תור לדרכון (בירושלים).ילדה שקיבלה עכשיו אזרחות (בארה"ב), ואני רוצה לעשות לה דרכון ראשון.
איזה תור אני צריכה? דרכון או CRBA?
לפי האופציות שלהם
צפה בקובץ המצורף 1280589
זה נראה שאני צריכה את השני, אבל אז רשום שיש לי תור לרישום לידה, שזה לא נכון...
אשמח לעזרה!
תור למה?אם מישו מצליח למצוא תור ולא צריך אשמח מאד
חידוש דרכונים לילדיםתור למה?
נפתחו קצת היום וכנראה נתפס מידלא נפתח לפי מה שראיתי.
אבל הכל אפור, ונראה שלא מתוכנן להיפתח לשבוע הבא
נפתחו לחידוש דרכון? אני על CRBA כבר שעה בודקת כל כמה דקות ולא ראיתי כלוםנפתחו קצת היום וכנראה נתפס מיד
כןנפתחו לחידוש דרכון? אני על CRBA כבר שעה בודקת כל כמה דקות ולא ראיתי כלום
עדיין לא נפתח לשבוע הבא בשישי. כנראה היה רק כמה ביטוליםכבר פתחו תורים לרישום CRBA ופספסתי או עוד לא? אני רוצה רק בתל אביב.
באיזה שעה?ואם לא אז ביום העסקים הבא (בחמישי בבוקר)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: