ואם אין??? יש לך??אפשר לכתוב כתובת של בן משפ' או מישהו שאתם מכירים
ואם אין??? יש לך??אפשר לכתוב כתובת של בן משפ' או מישהו שאתם מכירים
אולי אפשר למצוא כתובת של מלון או משהו כזה.ואם אין??? יש לך??
בירושלים יש יותר - אבל איפה התחלתם את הטופס?עדיף בשגרירות בירושלים או תל אביב איפה יותר פנוי????
עד כמה שידוע לי זה חובה, אז תנסו להשיג מישהומה אני כותב בטופס DS160 לגבי איש קשר או ארגון, אין לי שום דבר, מישהו יכול להציע לי מה לכתוב???
אפשר לכתוב את כל הפרטים של הכולל (אם זה רשמי כמובן) יש שם אופציה של - משרה - לומדמה אני כותב לגבי עיסוק במילוי הטופס DS160 אם אני אברך כולל????
הצג מידע על עבודה/חינוך/הכשרה
הערה: ספק את המידע הבא בנוגע לעבודה או השכלתך הנוכחיים.
למתי הזמינות??מצב קטסטרופה לתורים לויזה אני לא יודע מה לעשות
בירושלים ותל אביבלמתי הזמינות??
אפשר לעשות דרך viza now ממלאים טופס קצר בעברית והם עושים את כל העבודה, עולה 180 ש"חמה אני כותב בטופס DS160 לגבי איש קשר או ארגון, אין לי שום דבר, מישהו יכול להציע לי מה לכתוב???
חיוב התשלום הוא מיידי,אם שילמתי ולא קבעתי פגישה כי יש רק לעוד הרבה זמן
אני מחויבת מחשבון הבנק בתשלום?
מה לעשות שהתאריך לראיון רק ב2023 ואנו צריכים לפני?
לחכות אם התשלום שיהיה תורים?
עוד שאלה וסליחה על הנודניקיותחיוב התשלום הוא מיידי,
אין החזרים...(גם במקרה של סירוב ויזה)
לפני התשלום הם מדגישים שאתה מסכים לשלם למרות שאין תורים זמינים בזמן הקרוב....
אין לי מושג אבל לפי זה הם אמורים להנחות אותך במערכת לקביעת תוריםעוד שאלה וסליחה על הנודניקיות
בשביל ילדים שפטורים מראיון
צריך לעשות משהו נוסף מלבד התשלום באתר?
צריך לעשות משהו נוסף מלבד התשלום באתר?
ומזה ההצהרה הזאת?הנחיות לתהליך "אשרה ללא ראיון אישי"
כל מגישי הבקשות חייבים להגיע לראיון אישי למעט אלה המגישים בקשות לוויזות בתפקיד רשמי ואלה העומדים בקריטריונים של התהליך "אשרה ללא ראיון אישי". בקטגוריהil.usembassy.gov
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: