<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>איך אפשר ליצור איתכם קשר בפרטי?
תשאירו מייל או פלאפון, יכול להיות שאוכל לעזור..
תודה רבה!
ואם למישהו יש עוד רעיונות,
זה מאד יעזור!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>איך אפשר ליצור איתכם קשר בפרטי?
תשאירו מייל או פלאפון, יכול להיות שאוכל לעזור..
למה אצלי זה אף פעם לא קורה?
ממש מוזרלמה אצלי זה אף פעם לא קורה?
אין לי אישי....ממש מוזר
כל שבוע אני קובעת הרבה תורים
אפשר לפנות אלי באישי
אני גם ניסיתי בשבועיים האחרונים ללא הצלחה כנראה שהם לא הוציאו כמעט תורים@א.ש.
אשמח מאד לעזרה.
אני מנסה לעזור למישהו נזקק, שצריך תעודות לידה לילדים אזרחים (בפוטנציאל) בירושלים. כבר שבועיים אני צמודה למחשב בין 3-4 ברביעי, מלבד 2 תורים בודדים שנתפסו עד שרשמתי הפרטים, לא היה בכלל כלום (חיפשתי יולי-אוקטובר, כאשר ספטמבר אוקטובר עדין לא פתחו תורים) יהיה חסד גדול אם תכתבו לי זמנים המסוגלים...
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה!טוב מאד שמסרת כתובת בארה"ב
מניסיון שלי, את הדרכונים ותעודת לידה קיבלנו תוך חודש, אבל הSSN אמרו שייקח עד שנה...@שירותי ויזה לארה"ב,
יודע אולי כמה זמן לוקח קבלת SSN בפועל לאחר הריאיון בשגרירות? (נמסרה כתובת בארה"ב)
תודה רבה!
מצטערת, את התחום הזה אני לא מכירה. מקווה שיהיה כאן מישהו אחר שיענה לך, כי מי שעוסק בזה, או מי שעבר את זה לאחרונה, יוכל לענות לך בקלות.תודה רבה!
אם את מכירה את התחום תוכלי אולי לתת לי קצת מידע לגבי איזה מסמכים שמעידים על מגורים בארץ כדאי להביא לראיון? ועד איזה גיל נדרש להוכיח?
בטוח חייבים דרכון אמריקאי?מתחת גיל 12 כן חייבים דרכון אמריקאי. שולחים את טופס הבקשה + סעיף 3
בהצלחה!
אין לי כבר אפשרות לערוך...סליחה, את צודקת! לא יודעת למה כתבתי כך.
טוב שהגבת מהר, אז ערכתי את ההודעה הקודמת.
אולי תערכי גם את התגובה, אולי תמחקי את הציטוט, שלא תיפול תקלה תחת ידי חלילה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: