דרוש מידע תורים זמינים בשגרירות ארה"ב

יש1010

משתמש רשום
אין לי אפשרות להודעה פרטית תוכלי לכתוב מייל/טלפון ליצור איתך קשר?
אני צריכה תור לרישום תינוק שנולד בארץ.
תודה.

צפורה לוי

משתמש מקצוען
אשמח מאד לעזרה, מכל מי שיכול להיות שליח טוב. כמו @א.ש!
אני מנסה לעזור למישהו נזקק, שצריך תעודות לידה לילדים אזרחים (בפוטנציאל) בירושלים. כבר שבועיים אני צמודה למחשב בין 3-4 ברביעי, מלבד 2 תורים בודדים שנתפסו עד שרשמתי הפרטים, לא היה בכלל כלום (חיפשתי יולי-אוקטובר, כאשר ספטמבר אוקטובר עדין לא פתחו תורים) יהיה חסד גדול אם תכתבו לי זמנים המסוגלים...
anihashemrofe ג'ימייל

נערך לאחרונה ב:

א.ש!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
@א.ש.
אשמח מאד לעזרה.
אני מנסה לעזור למישהו נזקק, שצריך תעודות לידה לילדים אזרחים (בפוטנציאל) בירושלים. כבר שבועיים אני צמודה למחשב בין 3-4 ברביעי, מלבד 2 תורים בודדים שנתפסו עד שרשמתי הפרטים, לא היה בכלל כלום (חיפשתי יולי-אוקטובר, כאשר ספטמבר אוקטובר עדין לא פתחו תורים) יהיה חסד גדול אם תכתבו לי זמנים המסוגלים...
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אני גם ניסיתי בשבועיים האחרונים ללא הצלחה כנראה שהם לא הוציאו כמעט תורים:(

צפורה לוי

משתמש מקצוען
כדי לא לייאש לגמרי את המחפשים, תדעו שבתל אביב נפתח בערך ב 3:30 הרבה תורים לחודש ספטמבר. אבל זה לא היה רלוונטי למי שאני חיפשתי

שירותי ESTA לארה"ב

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
בכל שבוע יש תורים גם בתל אביב וגם בירושלים על דרכונים, על אזרחות יש בדרך כלל רק בירושלים, לפעמים יש כמה בודדים בתל אביב.
השבוע באמת היה קצת מאוד.
הזמן המסוגל זה בין 3 ל4, כל שבוע בדקה אחרת, בדרך כלל נתפס מאוד מהר.

צפורה לוי

משתמש מקצוען
תוך חודש הגיוני כבר לקבל. תפילות חשובות בכל דבר, בפרט מול האמריקאים.
טוב מאד שמסרת כתובת בארה"ב, בארץ זה יכול להיות כמה חודשים יותר!

אני456

משתמש מקצוען
טוב מאד שמסרת כתובת בארה"ב
תודה רבה!

אם את מכירה את התחום תוכלי אולי לתת לי קצת מידע לגבי איזה מסמכים שמעידים על מגורים בארץ כדאי להביא לראיון? ועד איזה גיל נדרש להוכיח?

(מדובר במבוגר שנולד בארה"ב כשהוריו (לא אזרחים) היו בשליחות, חזרו לארץ כשהיה בן כמה חודשים ומאז לא היה בארה"ב)

אמא גאה

משתמש מקצוען
יוצרי ai
@שירותי ויזה לארה"ב,

יודע אולי כמה זמן לוקח קבלת SSN בפועל לאחר הריאיון בשגרירות? (נמסרה כתובת בארה"ב)

תודה רבה!
מניסיון שלי, את הדרכונים ותעודת לידה קיבלנו תוך חודש, אבל הSSN אמרו שייקח עד שנה...
מה שעשינו זה ששלחנו את המסמכים הרלוונטיים ישר למשרד בארה"ב, ותוך שבועיים הגיעו הSSN לכתובת בארה"ב!!

צפורה לוי

משתמש מקצוען
תודה רבה!

אם את מכירה את התחום תוכלי אולי לתת לי קצת מידע לגבי איזה מסמכים שמעידים על מגורים בארץ כדאי להביא לראיון? ועד איזה גיל נדרש להוכיח?
מצטערת, את התחום הזה אני לא מכירה. מקווה שיהיה כאן מישהו אחר שיענה לך, כי מי שעוסק בזה, או מי שעבר את זה לאחרונה, יוכל לענות לך בקלות.

צפורה לוי

משתמש מקצוען
אם כבר יש למועמד תעודת זהות, אין צורך בדרכון! אם צריך דרכון, או כל מסמך אחר, הוא חייב להיות בתוקף. וכל המסמכים אורגינליים!

מעתיקה כאן את הרשימה שהקונסוליה שולחת לSS מעל גיל 12. אומנם היא מידי מפורטת, אבל כל אחד ימצא כאן את המידע הנדרש לו. ואני רואה שיש כאן גם פירוט על מגורים בארץ, כמו ששאלה @אני456

כל המסמכים הנדרשים:
1. מילוי בקשה לכרטיס ביטוח לאומי, טופס SS-5-FS - יש לענות על כל השאלות וקריא.
2. השלם את גיליון הראיונות המצורף, אך נא לא לחתום עליו.
3. הוכחת לידה: א. תעודת לידה מתורגמת, מבקשים ממשרד הפנים, או ב. דו"ח קונסולרי ארה"ב על לידה בחו"ל ג. אם נולד בארה"ב, יש למלא, לחתום ולהגיש טופס SSA-L706 (עמוד 1/ חלק 1) גם יחד עם הבקשה ותיעוד אחר. זה מאפשר למוסד לביטוח לאומי לאמת את רישום הלידה עם האפוטרופוס של הרשומה.
4. הוכחה לשהייה ממושכת מחוץ לארה"ב א. עליך גם להגיש מסמכים מקוריים המראים שהייה ממושכת מחוץ לארה"ב, כגון בית ספר, תעסוקה, רשומות רפואיות, כדי להסביר מדוע לא הוקצה מספר תעודת זהות.
5. הוכחה של אזרחות אמריקאית או סטטוס הגירה מורשית עבודה חוקית: א. תעודת לידה בארה"ב, או ב. דו"ח קונסולרי ארה"ב על לידה בחו"ל, או ג. התאזרחות ארה"ב או ד. תעודת אזרחות ארה"ב, או ה. דרכון אמריקאי, או ו. כרטיס תושב קבע חוקי חוקי
6. הוכחת זהות א. דרכון אמריקאי מקורי, חייב להיות תקף וחתום, או ב. כרטיס מגורים קבוע בארה"ב בתוקף, או ג. דרכון ישראלי, חייב להיות עדכני וחתום או ד. תעודת זהות ישראלית

מתחת גיל 12 כן חייבים דרכון (ישראלי או אמריקאי). שולחים את טופס הבקשה + סעיף 3
בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:

טכנאית רפואית

משתמש מקצוען
מתחת גיל 12 כן חייבים דרכון אמריקאי. שולחים את טופס הבקשה + סעיף 3
בהצלחה!
בטוח חייבים דרכון אמריקאי?
כי זכור לי ששלחתי להם במעטפה (שהביאו לי מהשגרירות) דרכון ישראלי.
(אבל לא זוכרת אם זה היה לילד מעל 12).
עכשיו אני צריכה ל- 2 ילדים קטנים

צפורה לוי

משתמש מקצוען
סליחה, את צודקת! לא יודעת למה כתבתי כך.
טוב שהגבת מהר, אז ערכתי את ההודעה הקודמת.
אולי תערכי גם את התגובה, אולי תמחקי את הציטוט, שלא תיפול תקלה תחת ידי חלילה.

טכנאית רפואית

משתמש מקצוען
סליחה, את צודקת! לא יודעת למה כתבתי כך.
טוב שהגבת מהר, אז ערכתי את ההודעה הקודמת.
אולי תערכי גם את התגובה, אולי תמחקי את הציטוט, שלא תיפול תקלה תחת ידי חלילה.
אין לי כבר אפשרות לערוך... :(

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה