גם אני, מקודם התייאשתי. ובזכות השאלה שלך כאן והעדכון של @א.ש!משהו ראה אם נפתחו היום תורים?
כי אני מ3 על האתר ואין כלום.
הצלחתי לקבוע סוף סוף שני תורים.וגם לתעודת לידה
זה נתפס בתוך דקות....לא נשאר כלום
לאחר חודש של נסיונות.קבעתי בשעה טובה תור ליום שלישי הקרוב
באתר הזה פותחים חשבוןלאחר מילוי טופס
בקשה מקוונת לויזה ללא מהגרים (DS-160)
איפה קובעים תור לראיון
אפשר קישור?
בדר"כ בין 10 ימים לשבועיים (אבל יתכן שגם פחות מזה...)תוך כמה זמן מקבלים ויזה. היכן קובעים תור?
B1/B2 ויזת תיירות/עסקים/רפואיתמה אני כותבבטופס SD 160 ב: "מטרת הנסיעה לארה"ב" אם אני סתם רוצה לבקר, הוא לא נותן אפשרות תיייר
אפשר לכתוב כתובת של בן משפ' או מישהו שאתם מכיריםבטופס DS160הם רוצים ממני כתובת איפה אני הולך להתארח.... מה אני כותב?? מאיפה אני אדע??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: