בקשה תוצאות אמת

מצב
הנושא נעול.

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
נהג אוטובוס ערבי סיפר לנו לתומו ביום הבחירות שאצלם בכפר מחלקים 200 ש"ח לכל מי שמצביע לרשימה המשותפת

מבקשת מידע

משתמש מקצוען
פעם קודמת קיבלו גוש הימין הרבה יותר מ40,00 קולות מהמעטפות הכפולות רק ג' וש"ס היו יותר מ20 אלף
כתבתי 40 יותר,
לא 40 סך הכל

בפעם הקודמת גוש השמאל קיבל יותר
1583253701871.png

מצפה לישועה

משתמש מקצוען
נהג אוטובוס ערבי סיפר לנו לתומו ביום הבחירות שאצלם בכפר מחלקים 200 ש"ח לכל מי שמצביע לרשימה המשותפת
אשר ימינם ימין שקר.
ואתה עוד מאמין לו? למה שלא ימצוץ זאת מהאצבע?

גרינבוים

משתמש רשום
מוזיקה ונגינה
אף אחד לא הבטיח 61 מנדטים
אבל החשבון שלך שמצריך 40000 קול לא מספיק מדויק
כלומר הנושא הוא לא כמה קולות מתווספים לגוש אחד יותר מאשר לשניה
אלא כמה שווה מנדט ומי מפסיד מהוספת מנדט למפלגה שמנגד

פלוני אלמוני 12

משתמש פעיל
זה מידע ששווה זהב כי זה עבירה על החוק ויכול לפסול להם קולות
הייתי ממליץ לך לעשות משהו עם המידע כגון להעביר לאחד מהעסקנים ביהדות התורה או בש"ס [כל עסקן יכול להזיז קדימה כדי להגיש עתירה לועדת הבחירות. תחפש את הטלפונים שלהם שהיו ב"יתד" של ג' וב"הדרך" של ש"ס

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
אשר ימינם ימין שקר.

ואתה עוד מאמין לו? למה שלא ימצוץ זאת מהאצבע?
הוא אמר זאת כמסיח לפי תומו, ואז צחקנו עליו, אמרנו לו שבסאטמר הוא יכול לקבל מאה דולר, הוא נורא נפגע: 'ברצינות, דיברתי עם בן דוד שלי, נראה לך שאני עובד עליך ?'

מבקשת מידע

משתמש מקצוען
אף אחד לא הבטיח 61 מנדטים
אבל החשבון שלך שמצריך 40000 קול לא מספיק מדויק
כלומר הנושא הוא לא כמה קולות מתווספים לגוש אחד יותר מאשר לשניה
אלא כמה שווה מנדט ומי מפסיד מהוספת מנדט למפלגה שמנגד
זה נכון חלקית,
החשבון שלי לא היה שצריך עוד 40,
אלא שגם אם הגוש מקבל עוד 40, אפילו המנדט ה60 לא וודאי,
והוא תלוי בכל מה שציינת.
בפרט שעכשיו המנדטים הגבוליים הם של גוש הימין

לכן קשה לי להאמין שיכול להיות 61,
אבל אנחנו ממשיכים להתפלל לניסים

ot!

משתמש מקצוען
כרגע גוש הימין עומד על 59.4 מנדטים ובד"כ בכפולות יש 1.5 מנדט לימין כך שלכאורה יש לנו את ה60 ואלוי גם את ה61

מבקשת מידע

משתמש מקצוען

מצפה לישועה

משתמש מקצוען
כרגע גוש הימין עומד על 59.4 מנדטים ובד"כ בכפולות יש 1.5 מנדט לימין כך שלכאורה יש לנו את ה60 ואלוי גם את ה61
כן, אבל במעטפות הכפולות יש גם קולות לכחול לבן ועוד מפלגות. אם יהיה להם מספיק קולות שישלימו להם למנדט נוסף אז הימין לא יקבל את המנדט ה-60 ובודאי לא את ה-61. חשוב לדעת את כל הנתונים והמספרים בשביל לחשב ולהעריך מה יהיה אחרי כל המעטפות הכפולות .

יזמה

משתמש צעיר
השאלה
המאה אלף קולות שעדיין לא נכנסו לאתר (לא מהכפולות) של איזה ערים הם?

mum

משתמש מקצוען
ציינתי כבר לעיל שהפעולה היחידה שאני עושה היא להמיר את האחוזים של ההצבעה לפי המדד של 1.2 למנדט (100% = 120 מנדטים) כלומר מכפילים את האחוזים ×1.2

פשוט!:)

החשבון הנ"ל לא נכון מתמטית.
100%= 120 מנדטים. 100/120=0.83% למנדט.
הנל חילק 100 ל120 וזו טעות.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה