כאןאיפה ניתן לראות את הנתונים הללו ?
תודה
כולם שופטים/שפוטים של הבג"ץ!אין ימניים בכל אלפי עובדי ועדת הבחירות??? אל תיקח אותי אישי אבל נראה לי קשקוש
שמעתי את הקונספירציה הזו בשם יעקב ברדוגו. חייב להודות שבהתחלה זה היה נראה לי הזוי, אבל ככל שעובר הזמן אני מסכים שמשהו כאן מריח לא טוב.כולם שופטים/שפוטים של הבג"ץ!
אפילו יוסטמן לא יכול להכנס לשם...
אין שום סיבה שבעולם ש-300 קלפיות לא יכולים להיספר עד יום ראשון...
ואין שום הסבר לכך שעד 5 בבוקר כמעט לא התפרסם כלום ופתאום אחרי שעתיים פורסמו כבר 70% הדבר אומר דורשני וככל הנראה בג"ץ מפחד לפסול את נתניהו להרכיב ממשלה בגלל ה-2.5 מליון שהצביעו לו, מה שהם מנסים לעשות כאילו שלא יהיה 61 ואז זה יסחב עד המשפט ואז הוא לא יוכל להעביר את החוק הצרפתי!!!
לכן אחרי הפגישה של דרעי עם נתניהו בארבע עיניים דרעי יצא ואמר שבעיקרון יש לנו 61 אם לא יהיה בעיה עם טוהר הבחירות!!!
ודרך אגב מ-14:45 בצהרים לא עודכן יותר התוצאות בוועדת הבחירות מעל 90%
פעם שעברה הם קיבלו שם 17,598 קולותשמעתי ששס בונה לקבל בכפולות 17,000 כך שקשה להאמין שליברמן יתקרב אליהם
עדין זה לא בטוח שקושניר בחוץ ואסביר פעם שעברה ליברמן קיבל בכפולות כ14000 ועכשיו יש עשרות אלפי כפולות יותר מפעם שעברה ובשביל להישאר עם ה7 הוא צריך להביא כ15700 בכפולותאבל בתוספת הכפולות (350,000) המדד למנדט יעלה ויעמוד על 37,735 (משוער)
וכדי שליברמן יישאר על השביעי הוא יצטרך 264,146 קולות שזה 15,735 יותר ממה שיש לו עכשיו
הדגשתי לפי הנתונים הנוכחיים לא חישבתי את הסיכויים של ש"ס ליותר קולות בכפולותלמה של שס יאבדו?
אם בקולות החיילים שס מקבלים הרבה
אבל הפעם ליברמן קיבל פחות אחוזים בארציעדין זה לא בטוח שקושניר בחוץ ואסביר פעם שעברה ליברמן קיבל בכפולות כ14000 ועכשיו יש עשרות אלפי כפולות יותר מפעם שעברה ובשביל להישאר עם ה7 הוא צריך להביא כ15700 בכפולות
נכון לעכשיו לליכוד אין לי דרך לשער מה יקרה כשלכולם יתווספו קולותליברמן נניח בעז"ה מאבד את המנדט לטובת מי?
פעם שעברה בארצי הוא קיבל 7 אחוז ובכפולות 5אם הוא יקבל בכפולות אותו אחוז שקיבל בארצי
יש לו שם 21 אלף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: