התפרסם שועדת הבחירות בעצמה תספור את הקולות בקלפיות האלויש גם את קולות המבודדים שלפי מה ששמעתי אף אחד לא מעיז לספור
אני משערת שמניחים את זה איזה זמן, ואחר כך יספרו. נגיפים לא נשארים זמן רב על חפצים. אם מישהו מהמבודדים אכן חולה, בתקווה שאף אחד מהם לא, ואם הוא השאיר כמה נגיפים על הפתק או המעטפה, הם לא אמורים לשרוד זמן רב.יש גם את קולות המבודדים שלפי מה ששמעתי אף אחד לא מעיז לספור
הבנתי שמד"א סופרים את זה (לא בטוחה אז אל תתפסו אותי על המילה..)יש גם את קולות המבודדים שלפי מה ששמעתי אף אחד לא מעיז לספור
אני משערת שמניחים את זה איזה זמן, ואחר כך יספרו. נגיפים לא נשארים זמן רב על חפצים. אם מישהו מהמבודדים אכן חולה, בתקווה שאף אחד מהם לא, ואם הוא השאיר כמה נגיפים על הפתק או המעטפה, הם לא אמורים לשרוד זמן רב.
מד"א חסינים מפני הידבקות? ומי אייש את הקלפיות הללו?הבנתי שמד"א סופרים את זה (לא בטוחה אז אל תתפסו אותי על המילה..)
בתחילה דובר שמד"א יספרו את זה - אך לא מצאו מי שיסכים לספור את זה מחשש להידבקות.הבנתי שמד"א סופרים את זה (לא בטוחה אז אל תתפסו אותי על המילה..)
בהתאם להוראות סעיף 11 לחוק-יסוד: הכנסת וסעיף 84 לחוק הבחירות לכנסת [נוסח משולב], התשכ"ט-1969, התוצאות הסופיות של הבחירות לכנסת ה-23 יפורסמו ברשומות עד ליום ג' י"ד באדר התש"ף, 10 במרץ 2020. עד ליום זה צפויות התוצאות להשתנות.
או, סופסוף!!כעת מדובר שבכירי ועדת הבחירות (כולל המנכלי"ת!) יספרו בעצמם את אותם קולות.
מאיפה המקור?בתחילה דובר שמד"א יספרו את זה - אך לא מצאו מי שיסכים לספור את זה מחשש להידבקות.
גם הסופרים הרגילים של וועדת הבחירות לא התנדבו.
כעת מדובר שבכירי ועדת הבחירות (כולל המנכלי"ת!) יספרו בעצמם את אותם קולות.
הקולות הועברו כבר למקום מתאים שקשור לזיהומים וכדו'
לפי הבדיקה שלי, גם אם גוש הימין מקבל 40,000 קולות יותר מגוש השמאל בקולות שלא נספרו, המנדט ה60 מתנדנד,לפי הבנתי בתורת חלוקת הקולות למנדטים יש מצב ל-61 לגוש הימין
היום בצהריים באחד מכלי התקשורת.מאיפה המקור?
קיבלתי פניה שמחפשת אנשים שרוצים לבוא לספור שהוציא אחד הספקים (לא זוכרת) עבור משרד הבריאות,
היה כתוב שם שהספירה היום
פעם קודמת קיבלו גוש הימין הרבה יותר מ40,00 קולות מהמעטפות הכפולות רק ג' וש"ס היו יותר מ20 אלףלפי הבדיקה שלי, גם אם גוש הימין מקבל 40,000 קולות יותר מגוש השמאל בקולות שלא נספרו, המנדט ה60 מתנדנד,
לא כל כך מבינה על מה בונים מי שמצהיר על 61.
(ולצורך בדיקה כזו, מאד נח שאפשר לערוך את המספרים בלינק הזה)
אומרים בשם וובר שיהיו 60
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: