בקשה תוצאות אמת

מצב
הנושא נעול.

איציק הצדיק

משתמש מקצוען
לגבי הנושא של הסכמי עודפים, ישנם שתולים בזה את יהבם....
למשל בבחירות לכנסת ה-21.
למיטב זכרוני, ולא לתקוף אותי אם הוא לא צודק, במידה ולא היה לג' הסכם עודפים עם ש"ס הם היו מקבלים את השמיני...
המסק' הסכם עודפים זה רולטה רוסית, אתה לא יודע אם זה לטובתך או לרעתך...
אבל מבחינת קידוש ה' יש בזה בהחלט, זה סוג של הצהרת אחדות ושותפות.
שלא רוצים לעשות אותה במפלגות כי הגיוני בהחלט שזה יפגע במס' המצביעים.

בובתי

משתמש מקצוען
לצערנו כן,
סיפר לי מישהו שהרבה חרדים מתוככי בני ברק סיפרו לו שהצביעו הפעם לליכוד.
לא כל א' שמצביע זה אומר שאחרים עשו כמותו כנראה בני ברק לא מעודכנת לגמרי. יש שם פחות גם לש"ס וגם ליהדו"ת ופחות גם לכלל המפלגות שאינם חרדיות. קשה לדעת האם זה נכון.

חשמל

אמנות העימוד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
מוועדת הבחירות המרכזית נמסר כי הסתיימה בדיקת כל הקלפיות הארציות. מדובר ב- 10,305 קלפיות שנבדקו ומהוות 97% מסך כל הקלפיות הארציות. בקלפיות אלה הצביעו בפועל 4,156,479 מהמצביעים.

310 קלפיות הנותרות: ב 250 מהן יש צורך בהשלמה מול הפרוטוקול המקורי שצריך להגיע בשעה זו לכנסת מהוועדות האזוריות בכדי להשלים את תהליכי הבדיקה והבקרה.

ב-40 קלפיות נוספות מתבצעת בהן סריקת פרוטוקולים עכשיו, ועוד 20 קלפיות יועברו ביום ראשון לבדיקה מעמיקה של טוהר הבחירות (סה"כ 310 קלפיות).

אתר קול חי

מבקשת מידע

משתמש מקצוען
לגבי הנושא של הסכמי עודפים, ישנם שתולים בזה את יהבם....
למשל בבחירות לכנסת ה-21.
למיטב זכרוני, ולא לתקוף אותי אם הוא לא צודק, במידה ולא היה לג' הסכם עודפים עם ש"ס הם היו מקבלים את השמיני...
המסק' הסכם עודפים זה רולטה רוסית, אתה לא יודע אם זה לטובתך או לרעתך...
אבל מבחינת קידוש ה' יש בזה בהחלט, זה סוג של הצהרת אחדות ושותפות.
שלא רוצים לעשות אותה במפלגות כי הגיוני בהחלט שזה יפגע במס' המצביעים.

זה נכון רק בהצבעה לעיריות, לא איפה שיש באדר עופר.
אחרי באדר עופר אי אפשר בכלל להפסיד מהסכם עודפים, רק להרוויח

גדול מרבן שמו

משתמש מקצוען
המשתמש נחסם
זה נכון רק בהצבעה לעיריות, לא איפה שיש באדר עופר.
אחרי באדר עופר אי אפשר בכלל להפסיד מהסכם עודפים, רק להרוויח
נראה לי שגם העודפים מחושבים ע"י באדר עופר, ולכן מחל וימינה, הליכוד כמעט תמיד יקבלו את העודף כי הם מפלגה גדולה יותר

בית יפה

משתמש פעיל
אני הייתי בקלפי נגישה בבני ברק יותר מ 100 הצביעו במעטפות כפולות תעשו חשבון כמה זה יוצא בארצי.

התאור שלך מדויק......

חלק עשו את עצמם נכים וניסו ללכת כמו נכים
החלק היותר גדול פשוט נכנסו והצביעו
הקטע שחוקית אסור לשאול אותם במה הם נכים

ודווקא לכן זה לא אמור לשנות באופן דרמטי את הנתונים כי כולם עשו את זה ולאו דווקא מגזר מסוים
אבל מי יודע?!

מבקשת מידע

משתמש מקצוען
נראה לי שגם העודפים מחושבים ע"י באדר עופר, ולכן מחל וימינה, הליכוד כמעט תמיד יקבלו את העודף כי הם מפלגה גדולה יותר
לא הבנתי מה זה גם העודפים,
באדר עופר מדבר רק על העודפים.

הכלל של באדר עופר הוא לא כזה מסובך,
בסה"כ מגדיר שלא נותנים למי שהכי קרוב למנדט הבא את המנדט, אלא למי שיכול "לשלם" עליו הכי הרבה,

אנסה להסביר אותו כאן עם דוגמה:

אם יש 3 מנדטים ו30 מצביעים,
למפלגה אחת הצביעו 24 מצביעים,
למפלגה שניה הצביעו 6,
בלי באדר עופר היו מחלקים 2 לראשונה ו1 לשניה,
אחרי באדר עופר אומרים שאין הגיון לספור את היתרה של המפלגה הראשונה כ4, כי אז יוצא שהמפלגה הראשונה "שילמה" 10 על כל מנדט, והשניה רק 6, זה לא שוויוני,
לכן מורידים את המודד למנדט עד שיכנסו 3 מנדטים,
במקרה שלנו, המודד יהיה 8, והמפלגה הראשונה תקבל את כל 3 המנדטים.

הכלל הזה מייטיב עם המפלגות הגדולות, כי יש להם יותר מנדטים שמצטמצמים ומביאים קולות למנדטים נוספים, ולכן הוא גם מביא רק יתרון להסכמי עודפים, שאז 2 מפלגות נחשבות כמו מפלגה אחת

מאן דאמר..

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אל תנסו לעבוד עלינו
את חטאי אני מזכיר היום.. גם אני לפני מס' שנים נאלצתי להצביע בכזו קלפי. (לא בגלל שטיילתי.. ;) )
מאמין שהחבר'ה שם בקלפי היו מתים לשאול במה במה אני נכה, אבל היה אסור להם:p

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה