תוסיף: אסירים... מזכירי קלפיות וחברי ועדות, סדרנים, עובדי ועדת הבחירות,( סטודנטים, שכלולים בנכים...)החיילים והנכים והסוהרים והשגרירויות וכו'
כתבתי אותם.תוסיף: אסירים... מזכירי קלפיות וחברי ועדות, סדרנים, עובדי ועדת הבחירות,( סטודנטים, שכלולים בנכים...)
וכו'
לא כל א' שמצביע זה אומר שאחרים עשו כמותו כנראה בני ברק לא מעודכנת לגמרי. יש שם פחות גם לש"ס וגם ליהדו"ת ופחות גם לכלל המפלגות שאינם חרדיות. קשה לדעת האם זה נכון.לצערנו כן,
סיפר לי מישהו שהרבה חרדים מתוככי בני ברק סיפרו לו שהצביעו הפעם לליכוד.
סתם בירבוריםלצערנו כן,
סיפר לי מישהו שהרבה חרדים מתוככי בני ברק סיפרו לו שהצביעו הפעם לליכוד.
לגבי הנושא של הסכמי עודפים, ישנם שתולים בזה את יהבם....
למשל בבחירות לכנסת ה-21.
למיטב זכרוני, ולא לתקוף אותי אם הוא לא צודק, במידה ולא היה לג' הסכם עודפים עם ש"ס הם היו מקבלים את השמיני...
המסק' הסכם עודפים זה רולטה רוסית, אתה לא יודע אם זה לטובתך או לרעתך...
אבל מבחינת קידוש ה' יש בזה בהחלט, זה סוג של הצהרת אחדות ושותפות.
שלא רוצים לעשות אותה במפלגות כי הגיוני בהחלט שזה יפגע במס' המצביעים.
זה לא באמת שאפשר להוסיף
שים לב שכשמוסיפים ועוברים לעמודה אחרת זה חוזר
רק שככה עובד הAPI של האתר
נראה לי שגם העודפים מחושבים ע"י באדר עופר, ולכן מחל וימינה, הליכוד כמעט תמיד יקבלו את העודף כי הם מפלגה גדולה יותרזה נכון רק בהצבעה לעיריות, לא איפה שיש באדר עופר.
אחרי באדר עופר אי אפשר בכלל להפסיד מהסכם עודפים, רק להרוויח
אני הייתי בקלפי נגישה בבני ברק יותר מ 100 הצביעו במעטפות כפולות תעשו חשבון כמה זה יוצא בארצי.
הרבה מטיילים עשו ככה, הצביעו במקומות שטיילו.חלק עשו את עצמם נכים וניסו ללכת כמו נכים
החלק היותר גדול פשוט נכנסו והצביעו
לא הבנתי מה זה גם העודפים,נראה לי שגם העודפים מחושבים ע"י באדר עופר, ולכן מחל וימינה, הליכוד כמעט תמיד יקבלו את העודף כי הם מפלגה גדולה יותר
את חטאי אני מזכיר היום.. גם אני לפני מס' שנים נאלצתי להצביע בכזו קלפי. (לא בגלל שטיילתי.. )אל תנסו לעבוד עלינו
איפה ראית שמסכימים?החרדים באמת מסכימים לשבת עם ליברמן???
פשוט בושה, איך שאנחנו עפר למרמס
אפילו הוא עצמו מצהיר שלא ישב איתנו!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: