תוכנת FL Studio (פרוטי לופס)

דוד רוט

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
ניסת לא לכתוב סיסמא? לחילופין, להמציא סיסמא?
תנסה!

נתי והקלידים

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
ממש תודה רבה אני כמעת התייאשתי מFL 20 וכמעת חזרתי לקיובייס אבל בזכות מה שהעלת כאן זה עוזר לי מאוד מאוד להישאר בפרוטי שוב תודה... רציתי לשאול בקשר לעריכה על הפרויקט עצמו זה אומר לחתוך לשכפל לערוך על הביט בצורה יעילה כמו למשל איך אני חותך מהאודיו קטע קטן וזור אות לתיקוני זויפים אם תוכל לעלות מדריך כזה אני ממש אשמח תודה רבה

דוד רוט

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
תודה על הפידבק! המדריך הרביעי כבר מתבשל, אני ישתדל להסביר בו על זה אני רק אומר בקצרה שזה החלק הפחות חזק של fl studio וכמעט ואין אפשרות לחתוך חלק קטן מאודיו בplaylist ולעבוד איתו כitem נפרד, כמעט כל דבר בקשר לזה חייב לעבור דרך הedison. הסברתי קצת עליו במדריך מס' 2.

דוד רוט

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
בעיקרון ככול שתגביר את הווליום של הכלי הוא יתפוס יותר מרחב, אבל אם תעשה את זה עם קומפרסיה חזקה זה יתן יותר אפקט, תכוון קומפרסור peak על Threshold גבוה וRatio שמעל 4:1, כמובן עם Attack עד 5, וhard knee , תוכל להשתמש גם בהרחבת סטריאו כדי למלא את המרחב אבל בעדינות שלא יאבד את ה"דריוו" שלו. מצרף דוגמא (אני משתמש שמה בעוד כמה מוניפולציות,יש הרבה דרכים כדי למלא את הסאונד אבל לא רציתי להשתמש בפלאגינים שלא תכיר, תנסה..):

קבצים מצורפים

• שימוש בקומפרסיה ובהרחבת סטריאו.mp4
    120.5 MB · צפיות: 190

דוד רוט

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
אני לא כ"כ יודע לגבי ימאאה אבל אין סיבה שלא, התוכנה אמורה לזהות את כל האורגנים כל עוד מותקן במחשב מנהל התקן (דריוור-תמיד אפשר להוריד מאתר החברה), ויש לאורגן חיבור מידי או USB תומך מידי (תומך הכוונה שהוא מיועד לזה). עם זאת, אני מאמין שהיו שינויים בכמות הערוצים, ורמת הקריאה של חלקי המידי (ג'ויסטיק, פדאל, טאצ') בין אורגן למשנהו.

שי יצחק

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
תודה רבה
עוד שאלה קטנה אני מנסה כבר שעה להשתמש באפקט של הפיטש כמו באורגן לדוגמא שהבאס יעלה אוקטבה וירד אוקטבה ואני לא מצליח אם תוכל להסביר לי איך עושים את הדבר הזה אני יודה לך מאוד
תודה רבה
(כמובן שניסיתי אם האוטומציה)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה