זה שוקל טונות...תודה רבה!. לצערי אין לי עדיין פלאגינם אקוסטיים איכותיים (חוץ מהתופים..).
יש דגימות לדיירקט וויב של 500MB, מסתובב,
אם ירצו אני אחפש.
זה שוקל טונות...תודה רבה!. לצערי אין לי עדיין פלאגינם אקוסטיים איכותיים (חוץ מהתופים..).
חוץ ממה שמגיע עם הפרוטי? אני ישמח!נכתב ע"י MusiCode:יש דגימות לדיירקט וויב של 500MB, מסתובב,
אם ירצו אני אחפש.
בדרייבחוץ ממה שמגיע עם הפרוטי? אני אשמח!
ניסיתי לעלות אותם לדירקט וויב וזה לא עובד...יש הוראות?נכתב ע"י MusiCode:מצו"ב קובץ שהוכן עם הדגימות האלו...
זה לא כמו קונטקט, אבל יפה מאוד.
בדיוק!!!לי יש PA 500 (גירסה ישנה יותר) ולא הצלחתי לחבר את האורגן בקבל מידי שקצהו האחד הוא מידי והקצה השני הוא USB. לאחר עיון בספר ההוראות הבנתי שהוא תומך רק בקבל מידי דו צדדי, ויתכן שגם שלך כך.
לכן השתמשתי בדרך השניה והיא קבל USB של מדפסת רגילה.
לאחר התקנת הדרייבר שהורדתי מהאתר של קורג, חיברתי את הקבל ופתחתי את "התקנים ומדפסות" דרך לוח הבקרה, שם מיד הופיע התקן בשם PA 500 אבל היה סימן קריאה עליו, כלומר שמשהו לא תקין, כיביתי את המחשב והדלקתי וסימן הקריאה נעלם, הפעלתי את פרוטי לופס, הגדרתי את האורגן דרך MIDI Settings הקשתי על הקלידים ומיד שמעי את קולות הקיק המוכרים של פרוטי לופס.
מקווה שזה עזר לך במשהו.
תודה על התגובה ובאמת הצלחתי להתקין את הדרייבר מהלינק שהבאת אבל עדיין המחשב לא מגיב נכנסתי להגדרות מידי של הפרוטי לופס ולא מופיע KORG PA 600 אולי צריך להגדיר את המידי באורגן אבל לא יודע איךקודם כל עדיף שתוריד דריוור עדכני מכאן (עדיף מהאתר מקורי של קורג, אבל יש להם תקלה נראה לי) שים לב האחרון מ 2014....
שנית נסה לראות כשהאורגן מופעל מאיזה שנה ואיזה גרסה שלמערכת הפעלה יש לו, נסה להוריד ולהתקין; 1: דריוור תואם גירסא. 2, אם לא עוזר: מערכת הפעלה הכי עדכנית (2014) (הכל באתר הרשמי או בקישור המצורף)
שלישית לוודא שהגדרות הusb באורגן "מאורגנות" על חיבור למחשב (האורגן לא פתוח לי עכשיו' אבל זה או ב menu או בGlobal )
אם זה לא עוזר תעדכן פה, בצרוף מידע (גרסאת מערכת ההפעלה של המחשב,האם המכשיר לא מופיע בכלל או שהוא מופיע כמכשיר לא מזוהה? )
בהצלחה!
מה עם ההוראות של יצחק11? לא עזרו?תודה על התגובה ובאמת הצלחתי להתקין את הדרייבר מהלינק שהבאת אבל עדיין המחשב לא מגיב נכנסתי להגדרות מידי של הפרוטי לופס ולא מופיע KORG PA 600 אולי צריך להגדיר את המידי באורגן אבל לא יודע איך
לא כ''כ הבנתי על הגירסה האם של האורגן בכו''א לא הצלחתי להתקין את הדרייבר החדש יש לו שגיאה בקובץמה עם ההוראות של יצחק11? לא עזרו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: