אני צריך פלאגינים של מידי (ינסטרומנט) הייתי שמח אם מישהוא יכול להעלות. ועוד פעם תודה על השיעורים של הפרוטי לופס. נראה לי שתתמקד בשיעור הבא בבניית מוזיקה אלקטרונית (תופים וקצב) תנו לייקים....
גיליתי זה פשוט מאודפיצ' של פלאגין מסוים יש למעלה עיגול שזה פיצ'
אני רוצה שזה יוזיז יותר מטון אחד איך מכוונים את זה
גדול! אף פעם לא שמתי לב למה זה הדבר הזה...גיליתי זה פשוט מאוד
צמוד לפיצ' יש מקום לכוון מספר
זה קובע כמה טונים יעלה הפיצ'
כמובן אני משתמש עם זה לסנרים וכד'גדול! אף פעם לא שמתי לב למה זה הדבר הזה...
רק להזכיר: למרות שה Pitch של התוכנה הוא איכותי מרוב התוכנות, עדיין לא מומלץ להשתמש בפיצ' מלאכותי שלא מחליף את הדגימות.
כלומר: עדיך להחליף את נקודת הקריאה בתוים, אבל אם זה לאפקט של העליה הכרומטית זה מצויין!
?נו מה עם מדריך 4
מחכים בכליון עינים!!!
תודה על העזרה היה לי טעות...למה אני לא שומע R ןL רק סטריאו כל הזמן למרות ששינתי גם במיקסר וגם בצ'נל ריק
נו מה עם המדריך?
נתקע קצת... היה לי הרבה עומס עבודה לפני פורים (שירים לתת"ים וכו' אפי' לא היה לי זמן להעלות...) וקצת אחרי, גם היה כמה בעיות בעריכה מקוה לחזור לעניין אחרי פסח בעז"ה.נו מה עם המדריך?
אם אתה מתכוון לג'ויסטיק באורגן אל תצפה שהתוכנה תקרא אותו, פשוט אין לה הגדרה תואמת בפונקציות מידי שלה, (הפונקציה שיש בתוכנה זה לעשות סלייד בPiano Roll מתו לתו) אם היה לך מקלדת שליטה של קורג או רולנד שמתואמת עם FL Studio אולי זה היה עובד.שלום לכולם אננ צריך עזרה הפיץ של הקלידים לא עובד לי במידי שאני מחבר אל יש אפשרות לסדר את זה אני אשמיח
למה אתה אומר שאי אפשר לעבוד אם הגויסטיק אני מחובר עם כרטיס קול וחוט ישן (לא של מדפסת) ואני עובד עם זה פשוט יש אופציה שנקראת לימוד (לא יודע איך כותבים את זה באנגלית) לוחצים על זה ואז מוזיזים את הפיצ' לפי הרצון שלך (או שבפיאנו רול אין בכלל את הפונקציה של לימוד אבל נשמע לי מוזר כי בכל פלאגין נורמלי יש את זה)נתקע קצת... היה לי הרבה עומס עבודה לפני פורים (שירים לתת"ים וכו' אפי' לא היה לי זמן להעלות...) וקצת אחרי, גם היה כמה בעיות בעריכה מקוה לחזור לעניין אחרי פסח בעז"ה.
אם אתה מתכוון לג'ויסטיק באורגן אל תצפה שהתוכנה תקרא אותו, פשוט אין לה הגדרה תואמת בפונקציות מידי שלה, (הפונקציה שיש בתוכנה זה לעשות סלייד בPiano Roll מתו לתו) אם היה לך מקלדת שליטה של קורג או רולנד שמתואמת עם FL Studio אולי זה היה עובד.
אם אתה מתכוון לטרנספוזיציה וודא שהאופציה Enable main pitch בהגדרות הפלאגין (מעל המקלדת הוירטואלית) מופעלת.
עוד משהו שיכול עזור לשני הדברים: אם בפלאגין יש הגדרות נוספות (ציור של תקע עם גלגל שיניים) תחת הכותרת midi לסמן את שלושת האפשרויות ובאפשרות הראשונה אפשר לבחור כמה יהיה פיטצ' בחצאי טון כמו באורגן.
אם אתה מחובר אם כבל MIDI "אמיתי" (שנראה כמו כניסה ישנה של עכבר) יש סיכוי שהוא קורא אותו, לגבי ה"לימוד" learn (נהגה דומה מאוד לאידיש) אני לא מכיר את זה באופן שאתה מתאר, שזה מסתכרנן עם הפיצ'.למה אתה אומר שאי אפשר לעבוד אם הגויסטיק אני מחובר עם כרטיס קול וחוט ישן (לא של מדפסת) ואני עובד עם זה פשוט יש אופציה שנקראת לימוד (לא יודע איך כותבים את זה באנגלית) לוחצים על זה ואז מוזיזים את הפיצ' לפי הרצון שלך (או שבפיאנו רול אין בכלל את הפונקציה של לימוד אבל נשמע לי מוזר כי בכל פלאגין נורמלי יש את זה)
מגירסה 2019 של FL Studio 20 הם קיבלו סוף סוף שכל לאפשר לערוצים בפליליסט להיות קשורים לערוצי המיקסר כמו בכל תוכנה נורמלית, איך עושים את זה? מצרף סרטון, בסרטון אני מחבר גם ערוץ של פלאגין שעוד לא נותב לערוץ במיקסר, לכן הוא שאל וניתב אותי לערוץ אקראי פנוי (5) אם כבר בחרת ערוץ הוא יזרום איתו.כולנו שמחים שאתה חוזר לשטח אני רוצה לתחיל לעבוד על התוכנה הזאת הבעיה היא שאני לא כ''כ מסתדר אם אני מכניס רצועת קול מבחוץ איך אני מסדר את זה על הפטרן וגם אם הקלטתי כמה פעמים ואני רוצה להעביר את זה מפטרן אחד לשני בקיצור קצת סדר בתחילת פרויקט תודה רבה
מגירסה 2019 של FL Studio 20 הם קיבלו סוף סוף שכל לאפשר לערוצים בפליליסט להיות קשורים לערוצי המיקסר כמו בכל תוכנה נורמלית, איך עושים את זה? מצרף סרטון, בסרטון אני מחבר גם ערוץ של פלאגין שעוד לא נותב לערוץ במיקסר, לכן הוא שאל וניתב אותי לערוץ אקראי פנוי (5) אם כבר בחרת ערוץ הוא יזרום איתו.[/QUOאיך זה נקרה הגרסא החדשה 20. מה איזה גירסה כך שנדע איך להשיג באמצ הגיע הזמן שזה יהיה מסוכרן וגם אם אפשר לעלית את הגרסא החדשה תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: