?איזה נקרה הגיר
?איזה נקרה הגיר
העלתי כאן:
תוכנת FL Studio (פרוטי לופס)
כן, זה מה שאני משתמש, לא זכור לי שעדכנתי מאז.מה שהעלת שם יש שם את העדכון שמסוכרן המיקסר אם ההערוצים מה שאמרת?
כל פלאגין שאתה פותח תסתכל עליו מכל הכיוונים ותבדוק אם רשום שם learn יש דוגמה מהממת לזה יש לי פלאגין מדהים שנקרא מודו בס - דגימות של בס מכל הסוגים ואפשריות עריכה חלק מזה הוא שכשאני מנגן אני יכול לתת לו פקודות מה יעשה הפיץ' כל פעם. וכמו שכולנו אוהבים לעשות עם הבס ווווווווווווווווווווווםםםםםםםםםםם כזה שעולה... וגם עם הפבפילטר שזה סידרה פלאגינים חובה בכל מחשב יש שם אפשרות כזאת אבל שוב אני לא עובד עם פיאנו רול אז בהחלט יכול להיות שאין את זה אבל מאד מוזר....אם אתה מחובר אם כבל MIDI "אמיתי" (שנראה כמו כניסה ישנה של עכבר) יש סיכוי שהוא קורא אותו, לגבי ה"לימוד" learn (נהגה דומה מאוד לאידיש) אני לא מכיר את זה באופן שאתה מתאר, שזה מסתכרנן עם הפיצ'.
הפיאנו רול זה הפלטפורמה שעליה התוים נכתבים בתוכנה, וכמו שאין בזה אפשרות רישום של פיצ' כמו שהוא מופיע באורגן (כלומר הפיצ' נכתב באורגן בתור "הג'ויסטיק עלה X מעלות" - "הג'ויסטיק ירד y מעלות, משא"כ בפיאנו רול שזה נכתב בתור תו אחר[התו שאילו רוצים להגיע] עם סימון סלייד) כך אין אפשרות לפיאנו רול לרשום את המידע שהוא מקבל מהאורגן בתור פיצ'.
יכול להיות שאתה מדבר על נגינה בלי לשמור MIDI, אני מאמין שיש פלגינים שמזהים ותומכים בזה, אבל זה לא יכתב בהקלטת MIDI, אם איזה פלאגין זה עובד לך?
כן, זה מה שאני משתמש, לא זכור לי שעדכנתי מאז.
טוב אחרי שמחקתי את התוכנה והורדתי את מה שהעלת אני רואה שבאמת בגירסא זה יותר מתקדם משלי אבל אני לע רואה שזה מסוכרן אם הערוצים המיקסר אולי צריך להגדיר משהו וב מה התכוונת שהל מסוכרנים
נכון, צריך להגדיר את זה, לכן העלתי סרטון שבו אני מסביר איך להגדיר את זה:
תוכנת FL Studio (פרוטי לופס)
אתה יוכל להעלות את הסרטו בבקשה בדרייו או בסרטון מיוטיוב יש לי הדרן אני לא מצליח לפתוח את הקובץ אני ממש אשמח תודה רבה
קצת לא ברור לי, "הוא לא משמיע" אתה מתכוון הוא לא מנגן? כלומר המידי עובד רק עם הפלאגינים של FL?שלום . משהו יוכל לעזור לי יש לי תופעה מוזרה fl stodio פשוט אני מחובר במידי כהלכתו את הפלאגינים של הפרוטי הוא משמיע לי דרך הקלידים שמחוברים במידי ואת הפלאגינים החיצוניים הוא לא משמיע לי אותם דרך הקלידים מי שנתתקל בבעיה ויוכל לעזור לי עני אשמח תודה
הסתרדתי ממש תודהקצת לא ברור לי, "הוא לא משמיע" אתה מתכוון הוא לא מנגן? כלומר המידי עובד רק עם הפלאגינים של FL?
גדול!!!אם כבר הקפצנו ..., אני מצרף את השיר שעשיתי לת"ת ישיבת באר יעקב לפורים.
השיר המקורי הוא של שלומי גרטנר "ידים באויר"
הפלייבק כולו שלי....,מוסיקה אלקטרונית ותכנות שלי, כמובן עם FL Studio, גיטרות חיות- גם נגינה שלי וכו'..
הזמר הוא בחור מוכשר מהישיבה- יצחק חגירא
הוקלט באולפני טנור עם הטכנאי המקצועי - ולא רק במובן הטכני של המילה - דודי רוט (יש עוד אחד, שימו לב!!!).
אני גם אחראי על המיקס והמסטארינג, אבל אני מאמין שיכולתי יותר, פשוט לא היה זמן....
לכן, גם אשמח לביקורת מכם!
תודה רבה!!! אני באמת משתדל לא לחפף כמו שנוהגים......גדול!!!
מוכשר אחד!!!
זה סגנון מקצועי
לא מה שהולך בסינגלים של ישיבות
אבל ממש מדהים
גם המיקס מאוד יפה
עוד מעט נוכל להתגאות שאנחנו התכתבנו איתך בפרוג
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: