בעקבות המדריכים פה התחלתי לעבוד עם פרוטי לופס תוכנה פשוטה ונוחה.. רציתי לשאול היות והלחנתי שיר ואני רוצה שיהיה פתיח עם גיטרה חשמלית האם יש אפשרות שאני יקבל במידי גיטרה איכותית ומקצועית עם כל הפצ'יפקעס? כי חיפשתי בתוכנה ולא מצאתי פלאגין נורמלי לגיטרה תודה רבה[/
מצטרף לשאלהאם אני מכניס איזה שהוא קובץ לתוכנה דגימה של חצוצרה למשל ואני רוצה לנגן אותו
על מקלדת שליטה בלי שכל לחיצה הוא יתן לי את כל מה שהוא מכיל אלא לפי האורך של הלחיצה אפא מגדירים את זה
איזה תוכנה?אם אני מכניס איזה שהוא קובץ לתוכנה דגימה של חצוצרה למשל
תעלה למה לאאם תרצה אעלה פלגין של dsk די טוב !
פרוטי לופס כמובןאיזה תוכנה?
יפה מאוד!!!מצו''ב
סינגל שעשיתי הודות למדריכים המדהימים
תודה רבה!!!!!!
מיקס עשה חיים מוזסיפה מאוד!!!
ברמה, מיקס והכל, ממש יפה!
ברור!..פרוטי לופס כמובן
אז הקלטתם בבנט?...חיים מוזס
אבל באיזה סמפלר? פרוטי לופס זה לא תוכנת דגימה...כן גם אני התכוונתי לפרוטי
לא הקלטנו באולפן של מודז'יץ קוראים לזה בשירי זמרהאז הקלטתם בבנט?...
אבל באיזה סמפלר? פרוטי לופס זה לא תוכנת דגימה...
מה?בפלגין של ההגדמות שמה דיר משהו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: