מוזר, לי האבלטון עובד מעולה.כן
עובד כרגיל למה האבלטון לא עובד טוב??
ומסתבר שגם הפריצה לקיובייס לא מידי מוצלחת, וחבל...
נערך לאחרונה ב:
מוזר, לי האבלטון עובד מעולה.כן
עובד כרגיל למה האבלטון לא עובד טוב??
לאהקיובייס לא עובד לכם???
לא הבנתי סורי
אוקיי סליחה רק שאלתי...לא
פשוט לא עובד
מה יש להבין פה?
יכול להיות שלא עשיתי טוב את ההסרהאוקיי סליחה רק שאלתי...
ניסת להשתמש בקובץ להסרת קיובייס ועבדת לפי ההוראות???
כן אבל במקרה שלנו הוא כותב שאין רישיוןפשוט ללחוץ על הקיצור דרך שנוצר על השולחן עבודה ולבחור באפשרות שהמחשב מציע
של המפתחות?יש מצב שיש לך כבר את התוכנה הזו??
יש מצב שיש לך כבר את התוכנה הזו??שאני מתקין את התוכנה של המפתחות שהוא מתחיל להריץ הוא עושה לי הרבה שגיאות כאלו
איך מסירים דרך מנהל המשימות את ההתקנהתמחוק אותה דרך המנהל משימות זאת אומרת תסיר את ההתקנה לגמרי ותנסה שוב מהתחלה
לאיש לך את התוכנה CCLINER של הנקיון מחשב??
א"כ דרכה אתה יכול למחוק ואם לא אתה יכול ללחוץ על הקיצור דרך במקש הימני ופתיחת מיקום קובץ ולמחוק את כל התקייה המכילה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: