לא משנה (סתם כך ממולץ להתקין את זה זה חינמי https://getintopc.com/softwares/system-tuning/ccleaner-pro-2020-free-download/) תנסה לעבוד לפי האפשרות השנייה של הקיצורי דרך
חשוב להדגיש שמדובר בפלאגינים רציניים שכל אחד שוקל במוצע בין 3 ל- 30 GB בממוצע,בס"ד
הודעה משמחת למפיקי המוזיקה ולמבקשי הפלאגינים.
בעז"ה אני בדרך להעלות לשרתי ענן מאות GB של פלאגינים מטובים ביותר בתחום,
כולל תוכונות קונטקט 5 ו- 6 פרוצים להטענת ספריות.
בניהם פלאגינים של Native Instruments ועוד הרבה טובים.
- כל הפלאגינים עובדים.
- כל המדריכים בעברית מלאה ומובנת לכל אחד.
- הכל מסודר בתיקיות ובקטגוריות לעבודה קלה ונוחה.
- שרת הורדות מהיר ובטוח.
הבעיה שהשרת עולה כסף כי יש הרבה תוכן, אם יהיו מספיק אנשים רציניים שיהיו מוכנים לשלם
מחיר סמלי וקטן ממש להחזקת הענן והתפעול שלו (כ- 50 ש"ח, תלוי בכמות המצטרפים), נוכל לצאת לדרך בצורה יציבה.
בנתיים כבר עלו כמעט 100 GB של פלאגינים, ויש עוד הרבה בדרך....
המצטרפים הראשונים יזכו לשירות מעולה בעז"ה.
מצרף בזה את רשימת הפלאגינים הראשוניים שעולים עכשיו.
פנו אליי בפרטי.
עדיין עובד לך ?למי שלא הצליח לפרוץ את הקיובייס 10.5:
גם לי הייתה את הבעיה הזאת כל עוד עבדתי לפי המדריך (לא דווקא שכאן אלא גם בעוד מקומות).
עכשיו הצלחתי לפרוץ, ובשלב של הפריצה לא שיניתי את הנקודה לשורה הראשונה (6.11.9) כמו במדריך, אלא השארתי אותה במקום וזה עבד.
צפה בקובץ המצורף 642940
כן,עדיין עובד לך ?
התקנת רשמי , גרסת ניסיון ?כן,
וגם התקנתי אח"כ את הקיובייס הרשמי ככה שיש לי גם את כל הפלאגינים והסמפלים שלהם (20 ג'יגה).
כן, אחרי הפריצה (במקום להתקין את הקיובייס הצורף שחסר בו הרבה דברים - הבדל של 20 ג'יגה)התקנת רשמי , גרסת ניסיון ?
תשלח לי למייל את ההתקנהכן, אחרי הפריצה (במקום להתקין את הקיובייס הצורף שחסר בו הרבה דברים - הבדל של 20 ג'יגה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: