בהתקנת - Soft eLicenser Antitrial b10 - אני מקבל בסוף הודעת שגיאה ERORR ככה זהאמור להיות ?כן, אחרי הפריצה (במקום להתקין את הקיובייס הצורף שחסר בו הרבה דברים - הבדל של 20 ג'יגה)
בהתקנת - Soft eLicenser Antitrial b10 - אני מקבל בסוף הודעת שגיאה ERORR ככה זהאמור להיות ?כן, אחרי הפריצה (במקום להתקין את הקיובייס הצורף שחסר בו הרבה דברים - הבדל של 20 ג'יגה)
בהתקנת - Soft eLicenser Antitrial b10 - מתקבלת הודעת שגיאה בסיום . ככה זה אמור להיות ?כן, אחרי הפריצה (במקום להתקין את הקיובייס הצורף שחסר בו הרבה דברים - הבדל של 20 ג'יגה)
בעיה נוספת - אחרי התקנת קיובייס זה מה שמתקבללמי שלא הצליח לפרוץ את הקיובייס 10.5:
לא צריך להיות ככה.בהתקנת - Soft eLicenser Antitrial b10 - מתקבלת הודעת שגיאה בסיום . ככה זה אמור להיות ?
יש מצב שאתה משתלט לי על המחשב להתקין ?לא ציר להיות ככה.
תמחק את התקיות האלו:בהתקנת - Soft eLicenser Antitrial b10 - מתקבלת הודעת שגיאה בסיום . ככה זה אמור להיות ?
הצלחתי .תמחק את התקיות האלו:
C:\Program Files\eLicenser
C:\Program Files (x86)\eLicenser
C:\ProgramData\eLicenser
ותתקין מחדש את eLicenser.
תכבה את האנטי וירוס בשביל הפריצה.
כשתתקין את Soft eLicenser Antitrial b10 אל תשנה את השורה של הנקודה, ותוסיף V בריבוע למטה.
לגבי ההודעה שצילמת אם היא תופיע שוב, לפעמים צריך לתת לזה זמן וזה פתאום עובד (כמובן אם לא הייתה לך הודעת שגיאה בזמן הפריצה)
.
(אגב, אם יש לך רשיון כל שהוא של קיובייס, תנסה להפעיל איתו את קיובייס 10.5 אחרי הפריצה גם אם היא לא הצליחה. אני בדקתי את זה עם רשיון של קיובייס 10 ארטיסט וזה הפעיל את 10.5 פרו)
שמח לשמוע.הצלחתי .
תודה רבה .
עובד חלק גם בלי רישיון?הצלחתי .
תודה רבה .
אם זה משם... אז אל תנסו אפילו להוריד.מן הסתם יש שם גם פלאגינים טובים (בגדול יש שם את כל סוגי התוכנות),
אתר מומלץ בחום...
Get Into PC
Latest Software Download. Learn Computer Tips, Fix PC Issues, tutorials and performance tricks to solve problems.getintopc.com
.אם זה משם... אז אל תנסו אפילו להוריד.
הקיוביס 10.5 דורש רישיון, וזה לא באמת פרוץ
ניסית לעשות את מה שכתבתי?תמחק את התקיות האלו:
C:\Program Files\eLicenser
C:\Program Files (x86)\eLicenser
C:\ProgramData\eLicenser
ותתקין מחדש את eLicenser.
תכבה את האנטי וירוס בשביל הפריצה.
כשתתקין את Soft eLicenser Antitrial b10 אל תשנה את השורה של הנקודה, ותוסיף V בריבוע למטה.
לגבי ההודעה שצילמת אם היא תופיע שוב, לפעמים צריך לתת לזה זמן וזה פתאום עובד (כמובן אם לא הייתה לך הודעת שגיאה בזמן הפריצה)
.
(אגב, אם יש לך רשיון כל שהוא של קיובייס, תנסה להפעיל איתו את קיובייס 10.5 אחרי הפריצה גם אם היא לא הצליחה. אני בדקתי את זה עם רשיון של קיובייס 10 ארטיסט וזה הפעיל את 10.5 פרו)
תודה רבה .Alt + K, (אם תלחץ על הנקודה בצד ימין למטה זה יתן לך שלוש אקטבות במקום אחת).
אבל זה ממש לא נח כמו הפרוטי לופס.
צפה בקובץ המצורף 654916
התיקייה Keyge של Ableton Live 10 ריקהמוזר, לי האבלטון עובד מעולה.
ומסתבר שגם הפריצה לקיובייס לא מידי מוצלחת, וחבל...
סליחה על הבורות אבל הצלחתי להתקין לעצמי את הקיובייס 10 פרו, עכשיו אני רוצה להתחיל לערוך את האפקטים ולנגן על בלי צורך במקלדת שליטה וכו'... בקיצור רק עם מחשב, דבר ראשון תוכל להסביר לי האתר שהעלת שנותן חינם זה נקרא פלאגינים או משהו כזה?מן הסתם יש שם גם פלאגינים טובים (בגדול יש שם את כל סוגי התוכנות),
אתר מומלץ בחום...
Get Into PC
Latest Software Download. Learn Computer Tips, Fix PC Issues, tutorials and performance tricks to solve problems.getintopc.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: