פורום בנושא... ששולל זאת מכל וכל...מה זה??
זה כולל מה ש @מישהו 12 העלה?העליתי המון ערכות נושא ומשחקים שאספתי מכאן ומעוד מקומות
https://send.magicode.me/send-file/file/b87cb83b3a478b9d9f7fd0ced362eac00519dc7a/view
או את הרוב או את הכלזה כולל מה ש @מישהו 12 העלה?
מופיע אצלי שהקובץ פגום , זה רק אצלי?העליתי המון ערכות נושא ומשחקים שאספתי מכאן ומעוד מקומות
https://send.magicode.me/send-file/file/b87cb83b3a478b9d9f7fd0ced362eac00519dc7a/view
לחלץ - ניסית?מופיע אצלי שהקובץ פגום , זה רק אצלי?
אצלי עובד מצויין, תורידי שוב.מופיע אצלי שהקובץ פגום , זה רק אצלי?
אחרי הרבה עמל הצלחתי, ישששששששששששששששששששקודם כל אם הבלוטוס דלוק כבו אותו (#7780#* והקוד 12345).
אח"כ לוחצים על הבלוטוס במכשיר כמה פעמים ברצף (מהר) עד שמוצגת ההודעה "בלוטוס גלוי להתקנים אחרים" וכו', ומיד ללחוץ הרבה פעמים על סגירה (הכפתור האדום שמנתק שיחה) עד שהכל נסגר. צריך להופיע סימן של בלוטוס למעלה.
אם עדיין א"א לשלוח קבצים ממכשיר בולטוס אחר, צריך להתקין במכשיר השני תוכנת blue ftp (תוכנה לפלאפונים) ושם במקום לשלוח את הקבצים, צריך להעתיק אותם מהמכשיר השני למכשיר שזוהה בבלוטוס (התוכנה הזאת מזהה התקן בלוטוס כהתקן חיצוני כמו כרטיס זיכרון, ואפשר גם למחוק איתה קבצים דרך הבלוטוס).
כדי לפתוח יישומים ומשחקים בנוקיה 208 (קבצי jar) צריך להוסיף תיקייה בתיקייה הראשית של הפלאפון ע"י התוכנה הנ"ל בשם predefappl ולהוסיף בסוף השם נקודה ורווח (זה חשוב).
אח"כ נכנסים להגדרות-צלילים-רינגטון-פתיחת קבצים-predefappl והוא יפתח את תיקיית היישומים שלי ויראה לכם את כל היישומים ששלחתם דרך הבלוטוס. (יש עוד אפשרות להגיע לזה כמו בפתיחת ערכת נושא בנוקיה 208 בהמשך).
כדי להגדיר ערכת נושא (קבצי nth):
בנוקיה C2: קודם צריך שהערכת נושא תהיה באנגלית או מספרים, וכדאי שהשם יהיה קצר, אחרי ששלחתם אותו בבלוטוס צריך לפתוח איש קשר ולהוסיף כתובת, ולהוסיף בסוף את השם של הערכת נושא לדוגמה - file:/c"/predefgalery/predefthemes/1.jar , או - file:/c"/predefgalery/predefthemes/2.jar וכו'. לשמור ולעשות 'מעבר אל', הוא ישאל אם להחיל את זה ולאשר.
בנוקיה 208: א"א להגדיר ערכת נושא תמידית אלא רק עד שמכבים את הפלאפון וזה מתאפס.
מוסיפים תיקייה חדשה ע"י התוכנה הנ"ל בתוך תיקיית צלילים.
אח"כ פותחים איש קשר ולוחצים על הוספת פרטים-מולטימדיה-צליל-הורדת צלילים, לסמן את התיקייה החדשה, וללחוץ על אפשרויות-העתקת תקייה, וכעת הוא יפתח את כל התיקיות של המכשיר.
תעמדו על השורה של הערכת נושא עד שהוא יפיעל אותה ולסגור על הכפתור האדום.
בשביל תמונת הרקע הראשית צריך לפתוח תמונה שהכנסתם וללחוץ על אפשרויות-שימוש בתצלום-תמונת רקע.
ב-C2 אפשר גם לשים את התמונה בתור איש קשר שומר מסך וכו'.
אשמח לתגובות.
אפשר לתקן?יש כאן המון תוכנות לנוקיה....... אבל המסילת ישרים מוצגת הפוך בc2.אפשר לתקן?תודה
ככל הידוע לי,בכללי נוקיות לא יודעות לשלוח בבלוטוס אפליקציו חוץ מתוכנה מסויימת,וג ם שם זה מסובך ולא ניסיתי עדייןיש לי נוקיה 3310 (הנוקיה החדש...)
אני מצליח להעביר תמונות וצלצולים ע"י בלוטוס בלי בעיה.
אבל כשאני שולח אפליקציות זה כותב נשלח ותכלס אני לא מוצא אותם בשום מקום.
איך אני יכול להגיע אליהם?
תודה רבה..
לנוקיה 208 אפשר לשלוח בלי בעיות...ככל הידוע לי,בכללי נוקיות לא יודעות לשלוח בבלוטוס אפליקציו חוץ מתוכנה מסויימת,וג ם שם זה מסובך ולא ניסיתי עדיין
ממילא אין קליטת לווינים בנוקיה c2 וב208 מה יעזור תוכנת gpsיש כאן gps לנוקיה
לא הצלחתי להבין איך מפעילים אשמח לעזרה
(ולהעלאה של תוכנה בעברית)
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: