מצויין.בנוקיה
אני חושב בעברית
תפתח את התוכנה, פתח את הערכת נושא סמן את הכל ע"י לחיצה על #, תלחץ 1, תחזור החוצה ותלחץ 3 (כעת זה יחלץ את הכל).
שנה את התמונות והחלף לאותו שם, אח"כ שמן שוב את כולם-אפשרויות-כווץ ל nth-בחר שם וזהו.
אשמח לדעת אם הצלחת.
מצויין.בנוקיה
אני חושב בעברית
אז אפשר להבין איך יוצרים ערכת הושא עם blueftp? מלווה בתמונות אם אפשר תודה
תפתח את התוכנה, פתח את הערכת נושא סמן את הכל ע"י לחיצה על #, תלחץ 1, תחזור החוצה ותלחץ 3 (כעת זה יחלץ את הכל).
שנה את התמונות והחלף לאותו שם, אח"כ שמן שוב את כולם-אפשרויות-כווץ ל nth-בחר שם וזהו.
לא הצלחתי.כל שינוי שעשיתי,זה הפך לאלמנט לא חוקי.מצויין.
אשמח לדעת אם הצלחת.
הוא לא פגום, הוא ריק!הקובץ של המילון פגום
שלחתם גם את כל הספר טלפונים שלכם...הנה התוכנות שלי
יש כאן משחקים ועוד.בשביל הלוח,אחרי החילוץ להכנס לתיקיית יהודי,תוכנת kaluchme
בשביל המילון להכנס לתיקית אחרים ולבחור את מילון.
תיקיית BT מכילה תכונות בלוטוס,ביניהם blueftp,שאני עדיין אשמח להסבר איך ליצור ערכאות נושא דרכה...תודה רבה
הוא לא פגום, הוא ריק!
כתוב בהודעה: הארכיון בתבנית בלתי ידועה או שהוא פגום.הנה התוכנות שלי
יש כאן משחקים ועוד.בשביל הלוח,אחרי החילוץ להכנס לתיקיית יהודי,תוכנת kaluchme
בשביל המילון להכנס לתיקית אחרים ולבחור את מילון.
תיקיית BT מכילה תכונות בלוטוס,ביניהם blueftp,שאני עדיין אשמח להסבר איך ליצור ערכאות נושא דרכה...תודה רבה
טוב, אצלי הוא היה ריק!כתוב בהודעה: הארכיון בתבנית בלתי ידועה או שהוא פגום.
גם על הקובץ החדש של התוכנות.
ידוע לכם משהו על כזה דבר?
תודה!מצורף במגיקוד (כיווצתי מחדש כי לא הצלחתי לשלוח כתיקייה)
https://send.magicode.me/send-file/file/5c973a31a33e12f3a31fc37c27d7a7b19dbd4111/view
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: