אבל בלי לויין הוא לא יכול לקלוט היכן אתה נמצא, ואינו יכול לנווט אותך.קליטת לווינים זה לwaze תוכנת gps עובדת בשיטה הישנה,שיש לה פשוט מפות(ולכן הם לא מתעדכנות אוטמטי אלא אם כן מביאים חדשות) בזיכרון והיא מחפשת בהם
אבל בלי לויין הוא לא יכול לקלוט היכן אתה נמצא, ואינו יכול לנווט אותך.קליטת לווינים זה לwaze תוכנת gps עובדת בשיטה הישנה,שיש לה פשוט מפות(ולכן הם לא מתעדכנות אוטמטי אלא אם כן מביאים חדשות) בזיכרון והיא מחפשת בהם
אם אפשר להעלות שוב זההעליתי המון ערכות נושא ומשחקים שאספתי מכאן ומעוד מקומות
https://send.magicode.me/send-file/file/b87cb83b3a478b9d9f7fd0ced362eac00519dc7a/view
https://send.magicode.me/send-file/file/439f5863e830de59d9071887ad084f03098f1ccc/viewאם אפשר להעלות שוב זה
כבר לא נמצא שם
זה המקור של מה שהעלת כנראה שהקישור המדובר זה משהוא נוסףהנה התוכנות שלי
יש כאן משחקים ועוד.בשביל הלוח,אחרי החילוץ להכנס לתיקיית יהודי,תוכנת kaluchme
בשביל המילון להכנס לתיקית אחרים ולבחור את מילון.
תיקיית BT מכילה תכונות בלוטוס,ביניהם blueftp,שאני עדיין אשמח להסבר איך ליצור ערכאות נושא דרכה...תודה רבה
על איזה כתב?במסך הבית?זה בהגדרות של כל טלפוןאיזה ערכות נושא חמודות!!! ממש יפה!!
(ואגב בערכת נושא של הכנסת כדאי אולי לשנות את הכתב לצבע שונה-בקושי רואים את הכתוב)
אצלי עובד מעולה.ואני לא יודע לשנות...לא במסך הבית, כשלוחצים בתוך התיקיות על האפשרויות-אז בקושי רואים את האפשרויות...
אני חושב שגם זה לא המדובר כי זה מופיע למעלה ממש הודעה לפני הפוסט עם הקישור המדובר.העלתי עוד קובץ-מקווה שזה זה, יש פה באמת המון דברים-תודה רבה רבה למי שהעלה!!!
https://send.magicode.me/send-file/file/41798440e909a0f06aeaf65ecb1d0af3bdf91874/view
(כל הכבוד על המאמץ, אני מעיר כי אני פשוט מנסה גם להגיע לזה, ואת אלו יש לי).יש כאן המון תוכנות לנוקיה....... אבל המסילת ישרים מוצגת הפוך בc2.אפשר לתקן?תודה
הכוונה לc2-01?
וחוץ מזה אין עוד?לא ידוע לי על שום קוד שימושי חוץ מאיפוס בלוטוס *#7780# והצגת מספר הדקות שהפלאפון צבר *#92702689# (שים לב שהכוכבית סולמית לפני המספר, וסולמית בסוף)
כל השאר רק מציגים כל מיני נתונים על הפלאפון ולא מידי שימושי.
בעצם אולי גם 0000 ו-0010 (כמובן עם כוכבית וסולמית לפני המספר, וסולמית בסוף) שמציגים את גירסת התוכנה של הפלאפון, שזה משנה קצת לאיכות הקליטה (האם זה RM-721 או RM-722). רק שים לב שיש בזה הרבה זיופים למשל לי יש פלאפון שבקוד 0000 מופיע RM-722 אבל בקוד 0010 (שהוא קוד פחות מוכר אז לא ידעו לזייף אותו כנראה) מופיע RM-721.
וכמובן הקוד שיש כמעט בכל הפלאפונים להצגת מספר הIMEI שהוא *#06# לבדיקה האם זה מספר סידורי כשר או לא.
גם אצלי זה ככה אז למי להאמין?רק שים לב שיש בזה הרבה זיופים למשל לי יש פלאפון שבקוד 0000 מופיע RM-722 אבל בקוד 0010 (שהוא קוד פחות מוכר אז לא ידעו לזייף אותו כנראה) מופיע RM-721.
א}לא נראה לי שזה זיוף כי עדיין אם זה לא כ"כ מוכר חברת נוקיה,שהיא נותנת הקודים,מכירה הכל...בעצם אולי גם 0000 ו-0010 (כמובן עם כוכבית וסולמית לפני המספר, וסולמית בסוף) שמציגים את גירסת התוכנה של הפלאפון, שזה משנה קצת לאיכות הקליטה (האם זה RM-721 או RM-722). רק שים לב שיש בזה הרבה זיופים למשל לי יש פלאפון שבקוד 0000 מופיע RM-722 אבל בקוד 0010 (שהוא קוד פחות מוכר אז לא ידעו לזייף אותו כנראה) מופיע RM-721.
וכמובן הקוד שיש כמעט בכל הפלאפונים להצגת מספר הIMEI שהוא *#06# לבדיקה האם זה מספר סידורי כשר או לא.
הקישורים חסומים בהגנה של רימון.מישהו יכול להוריד ולהעלות למגיקוד\דרובוקס\כאן (לא גמבו מייל כי גם הוא חסום)? תודהלפי מה שקראתי שם, אין שום בעיה של זכויות יוצרים על זה. וכן הוא נותן קישור לתוכנה ולהוראות מפורטות איך בונים כזה קובץ מותאמת אישית לעשרות רבות של פלאפונים וכולל JAD של היישום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: