תודה, יודעת מה מהם לא מוגבל בזמן?שליטה מרחוק
150.co.il
הבנתי שאני דסק אפשר גם לתקופה ארוכה ממש.
יש בהגדרות התחברות עם סיסמאהבעיה היחידה באנידסק זה שצריך לחבר אותך בפועל עם סיסמה , את לא יכולה להתחבר לבד,
איפה את מגדירה כזה דבר?יש בהגדרות התחברות עם סיסמא
איפה את מגדירה כזה דבר?
מה הכוונה? אם יש לי את הסיסמא (מאיפה מוציאים אותה?) אני יכולה להשתלט כל פעם על המחשב באמצעות הסיסמא וזה לא ידרוש מהצד השני לאשר אותי?יש בהגדרות התחברות עם סיסמא
בדיוקמה הכוונה? אם יש לי את הסיסמא (מאיפה מוציאים אותה?) אני יכולה להשתלט כל פעם על המחשב באמצעות הסיסמא וזה לא ידרוש מהצד השני לאשר אותי?
מהיכן אני מוציאה את הסיסמא ?(תוכנת אנידסק)בדיוק
את קובעת אותה איפה שהראתימהיכן אני מוציאה את הסיסמא ?(תוכנת אנידסק)
לא, זה ממש לא שם, אתם כנראה מתבלבלים, הצילום מסך שצירפתם זה הגדרות התחברות לאינטרנט של תוכנת אני דסק באמצעות פרוקסי שדורש שם משתמש וסיסמא.את קובעת אותה איפה שהראתי
היי , גם אני מחפשת דרך להשתלטות מרחוקטים ויואר מתנתקת אחרי פרק זמן לא אורך
אני דסק מחזיקה מעמד יותר זמן
דמי השימוש (לפחות באני) ממש סבירים בתשלום חודשים, כמה עשרות שקלים.
באני יש דרך קלה להגדיר חיבור קבוע שלא מצריך אישור במחשב הנשלט. אפשר גם להגדיר סיסמה.
בלי שום מילות הסבר, כל מי ששמע קו נייעס או רדיו יודע כמה מייגע להוסיף מילים שלא נדרשות, לשמוע עוד ועוד מלל, מילים, אממ, מחשבות, וכולי.
צפה בקובץ המצורף 1474655
צפה בקובץ המצורף 1474657
צפה בקובץ המצורף 1474658
כן. השאלה כמה זמן זה מחזיק.היי , גם אני מחפשת דרך להשתלטות מרחוק
האם ניתן לעשות השתלטות מרחוק באמצעות סיסמא גם בתוכנה שהורדתי אותה בחינם? (יש לי אנידסק שהורדתי בחינם ואני לא משלמת כל חודש)
אפשרי?
מי שקצת מתמצא במחשבים - יכול למחוק את האני דסק, להתקין גירסה ישנה שלה, ולבטל עבורה את קבלת העדכונים האוטומטית.אני דסק מחזיקה מעמד יותר זמן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: