זו הסיבה שאחרי כמה שעות אני לא מצליחה להתחבר למחשב הרחוק?מי שקצת מתמצא במחשבים - יכול למחוק את האני דסק, להתקין גירסה ישנה שלה, ולבטל עבורה את קבלת העדכונים האוטומטית.
(יש כאן את הקובץ להורדה)
הגירסה הישנה עובדת כמו ילדה טובה, וכיוון שהיא מנותקת מעדכונים, היא לא יודעת שהיא אמורה לדרוש תשלום.
כן, בהגדרות למעלה בצד ימין יש לך סימן של מנעול - סיסמא, תכתבי סיסמא ותשמרי.היי , גם אני מחפשת דרך להשתלטות מרחוק
האם ניתן לעשות השתלטות מרחוק באמצעות סיסמא גם בתוכנה שהורדתי אותה בחינם? (יש לי אנידסק שהורדתי בחינם ואני לא משלמת כל חודש)
אפשרי?
יש אופציה להגדיר האם לנסות להפעיל את המחשבולא חייב שבמחשב שמתחברים אליו יהיה דלוק?
מה הכוונה,יש אופציה להגדיר האם לנסות להפעיל את המחשב
אנידסק- משתמשת איתו כבר המון זמן, שימוש בלי הגבלה
ממש כיף ונוח לשימוש
אנסה,כשאת מנסה להתחבר למחשב שמכובה(והפעלת את זה עם סיסמה הוא שואל האם לנסות להדליק את המחשב האחר)
זוכרת שבעבר הדלקתי ככה את המחשב הבייתי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: