כן
כן
התחילה
אשל חב"ד אשמח אם תתייחס לשאלה אם אתה פה...אם הבעל עובד קצת-צריך גם 'אישור כולל' וגם תלוש...
או שמספיק רק אחד מהם...!? (עירית בני ברק-פתחון לב)
עד ז' חשון.השאלה היא עד מתי אפשר להגיש את הבקשה? (אני פשוט צריך גם אישור רב)
בנוגע למסמכים נדרשים, לכל רשות יש דרישות אחרות.אשל חב"ד אשמח אם תתייחס לשאלה אם אתה פה...
תודה
אם אני עכשיו מסדר את ההנחה בארנונה האם זה מתעדכן גם לתווי מזון או האם בגלל שרק עכיו אני מסדר את ההנחה אני צריך להגיש בקשה נפרדת לתווים המזון וכמה זמן יקח בכל אופן עד שאקבל את התוויםאשל חב"ד אשמח אם תתייחס לשאלה אם אתה פה...
תודה
מתעדכן גם לתווי מזוןאם אני עכשיו מסדר את ההנחה בארנונה האם זה מתעדכן גם לתווי מזון או האם בגלל שרק עכיו אני מסדר את ההנחה אני צריך להגיש בקשה נפרדת לתווים המזון
5 שניםהאם יש תאריך תפוגה לכרטיסים ?
כל עיריה לפי הקצב שלה.האם זה מיידי או כמו שמישהו כתב פעם שזה עד שעירייה תעדכן שוב וזה לוקח זמן או שזה כרגיל אשמח אם תעה אשל חבד ותודה רבה על כל המידע
א. היו הרבה כרטיסים שהיה בהם יתרה ישנה של כמה אגורות או כמה שקלים ולכן הלכנו על מספר שיתן מענה.א. הטעינו לי בהתחלה 995 ש"ח וכפי שהבנתי כאן הכרטיס מספיק ל-1000 ש"ח, לא שאני מתקטנן סתם מסתקרן.
ב.איך עובדת הטענה חוזרת? קיבלתי 3 פעמים טלפון שבקרוב יטען הכרטיס, ובינתיים רק פעם אחת מהם נטען, מישהו יודע מה זה 'בקרוב'?
כבר ידוע לך מה הם אומרים שם?הנה סוף סוף שמעתי מה שאומרים בטלפון שהבאתי אתמול 0732278252
הפעם הם התקשרו לאשתי ,
הקלטתי את זה ומצורף,
בהתחלה הם אומרים ששמכם או פרטיכם משהו כזה
אינם נמצאים במערכת
וכשבדקתי קצת מקצת מה אומרים גיליתי שזה
קישור מפתחון לב ואני שייך לישרושלים שייך לאשל חב"ד
א) מישהו יכול להסביר בדיוק מה שומעים בהקלטה
ב) אם אני שייך לאשל למה מביאים לי קישור של פתחון לב ??
@אשל חב"ד
מתי מטעינים במודיעי
כןבבני ברק אפשר לקנות ביש חסד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: