תבדקו ברשות@אשל חב"ד
הורי זכאים ל70 אחוז הנחה בארנונה כבר כמה חודשים, התקשרתי למספר של אשל חבד ונמצא בתקליט לפי ת"ז שאינם זכאים,
מה יכולה להיות הסיבה? למי אפשר לפנות?
תבדקו ברשות@אשל חב"ד
הורי זכאים ל70 אחוז הנחה בארנונה כבר כמה חודשים, התקשרתי למספר של אשל חבד ונמצא בתקליט לפי ת"ז שאינם זכאים,
מה יכולה להיות הסיבה? למי אפשר לפנות?
נודיע להם@אשל חב"ד
יש אפשרות לבקש מחברת השליחויות שיתאמו איתנו מראש?
לכשתאושר ההנחה, הרשות תעביר את שמכם אלינו, אין מה לעשות.@אשל חב"ד אני רואה שאתה כאן עכשיו אני שוכר בירושלים ורשום במשרד הפנים שאני גר בבי"ש אצל ההורים הגשתי בקשה ב29 ל8 לחילופי מחזיקים בארנונה בשביל ההנחה וב31 ל8 הגשתי בקשה להנחה בעיריית ירושלים שתי הבקשות עדיין לא אושרו מה אני אמור לעשות לגבי הברטיסי מזון? תודה רבה על כל פועלכם אשריכם!!!
תתקשרו למוקד, תוכלו לקבל מספר משלוח ולינק למעקב אחרי המשלוח.שלום אש"ל. ראשית תודה לכם על המשוב למרות העומס הרב.
שנית, קיבלתי הודעה מצ'יטה לפני 3 ימים שזה בדרך. איך אני יודע מתי זה בא?
זה תלוי בתזמון של הדיווחים הממוחשבים מרשת המזון לישראכרט, ומשם למחשבים שלנו וחזרה לישראכרט.
אבל אין מצב שמתפספס, נכון?זה תלוי בתזמון של הדיווחים הממוחשבים מרשת המזון לישראכרט, ומשם למחשבים שלנו וחזרה לישראכרט
תתקשר שוב, הנציג יענה@אשל חב"ד
תודה רבה על כל התשובות ועל כל הסבלנות לכולם
אני התקשרתי לקו ונאמר לי שאני זכאי לכרטיסים,
והם אמרו לי את הכתובת, אך הם טוענים שחברת השליחויות לא מזהה את הכתובת,
ואני מועבר לנציג, אך בפועל אין מענה.
האם זה בעיה?
ושוב תודה על המסירות.
לאאבל אין מצב שמתפספס, נכון?
יש אלפים (או עשרות אלפים ) במצב הזה.מה עושים אם הגשנו בקשה להנחה כבר לפני חודשיים והעיריה עדין לא טיפלה?
משמעות הדבר שהרשות המקומית לא העבירה עדיין את שמך, תפנה לרשות.בדקתי בקו ויש לנו תוים החל מ 70 אחוז ולמרות זאת אני לא זכאי במערכת מה הסיבה?
אם מגיע לך עוד, תקבל.
זה יוטען באותו כרטיס?אם מגיע לך עוד, תקבל.
אם זה הכרטיס היחיד שהפעלת, אז כן.זה יוטען באותו כרטיס?
מתי זה יוטען, אחרי שייגמר הכסף של הפעימה הראשונה?אם זה הכרטיס היחיד שהפעלת, אז כן.
אם הפעלת יותר מכרטיס אחד, אז יתכן וההטענה הנוספת תבוצע אליהם.
אין כאן פעימות, ואין שעה מדויקת, המערכת תטעין את הכרטיס בהמשך בהתאם לסכום הזכאות.מתי זה יוטען, אחרי שייגמר הכסף של הפעימה הראשונה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: