אם אתה זכאי והרשות העבירה אלינו את שמך, תקבל לבית כרטיס.קיבלתי פעם קןדמת כרטיס והוא נאבד לי
מה אני צריך לעשות כדי שינפיקו לי כרטיס חדש?
אם אתה זכאי והרשות העבירה אלינו את שמך, תקבל לבית כרטיס.קיבלתי פעם קןדמת כרטיס והוא נאבד לי
מה אני צריך לעשות כדי שינפיקו לי כרטיס חדש?
שולחים כרטיסים ל200 אלף משפחות, יגיע גם אלייך.@אשל חב"ד -קודם תודה, יישר כח, לא מובן מאליו.
שנית, התקשרתי לקו, עדכנתי שאין לי כרטיס, לפני שבוע נאמר בהודעה שישלח לי..
כשאני מתקשרת לברר מה הסטטוס הוא עונה לי שיש עומס (כבר מס' פעמים)
בערך תוך כמה זמן מגיע הכרטיס? תודה
עליכם לפנות לרשות@אשל חב"ד
אנחנו גרים בבית שמש ויש לנו הנחה יותר מ70% כבר מתחילת השנה
ובטלפון המענה האוטומטי אומר שלא נמצא זכאות
בהתאם לצילומי ת.ז. שאתם שולחים אנחנו מבצעים רישום של כל הילדים שנולדו לפני ה1 באוגוסט 2023, ושלא הופיעו בטבלאות שקיבלנו מהרשויות.@אשל חב"ד
קיבלתי הודעה שאני זכאית, אך הגשתי בקשה לארנונה לפני הלידה.
כעת התווסף עוד ילד למשפחה איך אפשר לעדכן?
שלחתי מייל לפני חודש ולא קיבלתי התייחסות
תודה מראש.
דיברנו איתם והם אומרים שאנחנו זכאיםעליכם לפנות לרשות
תפנו לעירית ביתראשל חב"ד
שלום לכם
זו"צ מביתר שלא רשום על דירה ולא נרשם בעייריה, עדיין יש עדיין אפשרות להרשם או שנגמר הרישום?
אז תמתינו שיעבירו אלינו את השם שלכם, תוכלו לבדוק מעת לעת במוקד הטלפוני הממוחשב.דיברנו איתם והם אומרים שאנחנו זכאים
השליח לא מבקש ת"ז?אם אושרת אוטומטית, עדיף שמישהו יקבל עבורך את הכרטיס החדש בכתובת הישנה
מה המספר? מתי מענה?תתקשרו למוקד, תוכלו לקבל מספר משלוח ולינק למעקב אחרי המשלוח.
המקבל את המעטפה מהשליח, צריך להציג תעודה מזהה, כדי שנדע מי קיבל את הכרטיס.השליח לא מבקש ת"ז?
יעדכנו אותי לפני? , שאני ידע לבקש ממשהו
1. תלוי בבגץ הסבירות.1. אף שעידכנתי כתובת בקו לפני שבוע טרם התעדכן, סביר?
2. בברור מצב כרטיס אומר: "בהדפסה, משוער להגיע בעוד 3 שבועות" האמנם?
@אשל חב"ד
תודה רבה!
0777711174, המענה ממוחשב.מה המספר? מתי מענה?
יש לכם שירות נפלא.
אפשר@אשל חב"ד
ברישום עדכנתי שהכרטיס שלי אבד, (כי לא מצאתי אותו באותו רגע ולא ידעתי לפני כן שאני עתיד להשאל על כך).
בפועל - יש לי אפילו שני כרטיסים.
האם אפשר לשנות את זה ולהטעין את הכרטיסים הישנים? כך שלא אצטרך לחכות להנפקת הכרטיס ולהפצתו?
איך עושים את זה?אפשר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: