דרוש מידע תווי המזון בדרך!!

מצב
הנושא נעול.

אייזי

משתמש מקצוען
אושרה לי הנחה אתמול
מה אני אמור לעשות עכשיו בכדי לקבל את התלושים?

טמיר ונעלם

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
במענה הקולי אמרו לי שאני זכאי, אבל לא קיבלתי שום הודעה משום גורם,
לא אמורים לקבל שיחה מאיזה גורם?

shimשימי

משתמש סופר מקצוען
איך מקבלים את התווי מזון?
צריך לבקש את זה איפה שהוא?

תודה.

אשל חב"ד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
@אשל חב"ד
איזה חנויות מכבדות עדין?
הייתי בשערי רווחה ועוד כמה מכולות שכיבדו בעבר.
וכעת לא מכבדים.
ומה קורה אם יש לי יתרה של 8 ש"ח?
שופרסל, יש חסד, רמי לוי, מחסני השוק, מגה, ויקטורי, אושר עד, ועוד ועוד.

sap13

משתמש מקצוען
עכשיו בדקתי והמענה לא אמר שפרטיי לא הועברו אלא האם יש ברשותי כרטיס עניתי שלא. ואז הם אמרו שמספר הטלפון שלי לא תואם. אבל זה התקדמות לפחות שהועבר שמי... לא?
בסוף עידכנו טלפון אחר שלנו, ניסינו ממנו. אז שימו לב יכול להיות שעידכנו בטלפון שאתם לא חושבים. תנסו בכולם

בלונד

משתמש חדש
אני לא מחזיק בנכס בעיר מגוריי ולכן לא משלם ארנונה
אמורה להיות אפשרות להגיש בקשה מיוחדת עבור תווי המזון
בעיריית בני ברק אין כל אפשרות להגיש בקשה כזו
האם לאי מי הידיעה היכן אפשר להגיש את הבקשה בעיר בני ברק ?

טייסת

משתמש פעיל
קיבלתי שיחה לעידכון פרטים, הכתובת לא היתה מעודכנת.
כבר פעמיים הקלטתי כתובת עדכנית- ועדיין לא עודכן, המערכת ממשיכה לומר את הכתובת הישנה.
מה אפשר לעשות?

תודה!

נעה 5

משתמש מקצוען
כלום, מחכים שהרשות תדווח לנו, אנחנו נבדוק מולך אם יש לך כרטיס ישן, אם כן, נטעין אותו, אם לא, נשלח לך לבית כרטיס.
יש לי רק כרטיס אחד (בקורונה חילקו את הסכום לשתי כרטיסים ואחד אבד לי)
איך אני מבקשת שיטעינו לי אותו?

sap13

משתמש מקצוען
למה בפיתחון לב מצד אחד לא התקשרו. אבל מצד שני שאנחנו מתקשרים זה נותן לנו לבחור אם יש כרטיס או לא? מה יעשה מי שלא התקשר כמונו? ולא ידע?

יועצת נישואין

משתמש מקצוען
עיקר הטענה שם שהם מדלגים על קבוצות אחרות למרות שבעינהם הם יותר נזקקים
למשל אחת הטענות שיש קפיצה של 3200 שח בהכנסות המותרות בין ילד רביעי לילד חמישי ככה שזה לא משקף באופן נכון את הנזקקות.

הם יוצאים מנקודת הנחה שאין לתעדף חרדים באשר הם חרדים אני מניח שזה לא מוסכם פה בין כולם.

רק לדוגמא, אני זכאי לקבל את התלושים אבל אמא שלי שהיא אלמנה ומקבלת קצבת נכות-זקנה, לא זכאית לקבל. למרות שלמשל לפי הקריטריונים של טובה וברכה למשל היא כן זכאית ואני לא.

הנה דוגמה שקופת צדקה שמתנהלת לפי הנחיות של רבנים (אני מניח)סבורה שהקריטריונים של משרד הפנים לא מתעדפים נכון. ושוב פעם אני לא אומר שהעתירה צודקת בהחלט רק לא מבין את ההרגשה הזו שכל דבר מגיע מאיזה מקום של רוע.
מדוע אמא שלך שמקבלת קצבת זקנה לא זכאית להנחה בארנונה ?
ואם היא מרוויחה סכום גבוה ממה שמקבלים הנחה זה גם סיבה לא לקבל תלוש
למה בארנונה זה מובן ובזה לא ?

איך יכול להיות שיש מישהו שמקבל מהרווחה ואין לו הנחה בארנונה
משהו פה לא מובן לי
הנחה מקבל כל מי שיש לו הכנסה נמוכה
ואם יש לו הכנסה גבוהה ולכן הוא לא מקבל
הוא גם לא זכאי לתלושים

יש אופציה אחרת יותר טובה ? אם תעשה לפי הרווחה אז הבדואים יקבלו בהעדפה, והחרדים כלום, כי החרדים לא ששים ללכת לשם וכו' וכו' - אף פעם אין מושלם, תמיד יהיו כאלה שיפלו בין הכסאות

אם תשים לב בעתירה לא מובא הסבר מניח את הדעת למספרים שהם מביאים (רק 16 אחוז ממקבלי רווחה זכאים לכרטיס, מספר מוזר שאין לו הסבר, איך יכול להיות דבר כזה שבן אדם משלם ארנונה מלאה וזכאי לרווחה ...)
וכל הזמן מכניסים שם את עיקר הטענה - שיש העדפה לחרדים - בלי להסביר
(הבדואים זה בעיה, כי אין להם ארנונה בכלל ...)

a.r.

משתמש פעיל
עיקר הטענה שם שהם מדלגים על קבוצות אחרות למרות שבעינהם הם יותר נזקקים
למשל אחת הטענות שיש קפיצה של 3200 שח בהכנסות המותרות בין ילד רביעי לילד חמישי ככה שזה לא משקף באופן נכון את הנזקקות.

הם יוצאים מנקודת הנחה שאין לתעדף חרדים באשר הם חרדים אני מניח שזה לא מוסכם פה בין כולם.

רק לדוגמא, אני זכאי לקבל את התלושים אבל אמא שלי שהיא אלמנה ומקבלת קצבת נכות-זקנה, לא זכאית לקבל. למרות שלמשל לפי הקריטריונים של טובה וברכה למשל היא כן זכאית ואני לא.

הנה דוגמה שקופת צדקה שמתנהלת לפי הנחיות של רבנים (אני מניח)סבורה שהקריטריונים של משרד הפנים לא מתעדפים נכון. ושוב פעם אני לא אומר שהעתירה צודקת בהחלט רק לא מבין את ההרגשה הזו שכל דבר מגיע מאיזה מקום של רוע.
השאלה היא לא איזה קריטוריונים נכנס ואיזה לא, השאלה היא מתוקף איזה סמכות הבג"ץ יכול בכלל להתערב ,
אם ממשלה נבחרת החליטה שעכשיו נותנת לנכים זו זכותה!!!!!
ואם ממשלה נבחרת החליטה שעכשיו היא נותנת למשפחות מרובות ילדים, זו זכותה!!!!!
ואם היא החליטה שהיא נותנת לפי קריטוריונים של הנחות בארנונה זו גם זכותה!!!!!!!!!
ואיך יכולים כמה שופטים לדון בזה בכלל ?????? מי שמכם?????????

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה