לי דוקא יש את הכרטיס הישן קיבלתי טלפון אתמול ואישרתי שהוא ברשותי, והתבקשתי להקליד את מספרו.
נאמר לי בהקלטה שיוטען בימים הקרובים
אשל אבל הכחישו שהם מוציאים טלפונים....לי דוקא יש את הכרטיס הישן קיבלתי טלפון אתמול ואישרתי שהוא ברשותי, והתבקשתי להקליד את מספרו.
אתם קשורים לאשל או לפתחון לב?לי דוקא יש את הכרטיס הישן קיבלתי טלפון אתמול ואישרתי שהוא ברשותי, והתבקשתי להקליד את מספרו.
לא הכחישאשל אבל הכחישו שהם מוציאים טלפונים....
@אשל חב"ד
הטלפונים הראשונים עליהם דיברתי היו מרשויות מקומיות, את השיחות כעת אנו עושים.אשל אבל הכחישו שהם מוציאים טלפונים....
@אשל חב"ד
מקורות בבקשהבגצ מוציא צו על תנאי נגד חלוקת תלושי המזון של משרד הפנים
רוב הסיכויים שבגץ יורה לשנות את הקריטריונים ולהעביר את הענין למשרד הרווחהמתי יתקיים הדיון?
כך שאולי כן יחלקו
זה באמת ניתוק הזוי
כבר כ"כ שמחנו ,
מתי יתקיים הדיון?
כך שאולי כן יחלקו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: